• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

hit czy kit...

Czerwony z czarnym może być zwłaszcza, że wesela przedłużają się do późnych godzin nocnych. Więc w zasadzie komponujesz strój wieczorowy ale czarne rajstopy to już chyba za dużo. Za to cieliste nadadzą lekkości. Do tego cieliste czułenka na wysokim obcasie i będziesz mieć nogi do nieba:)

reklama
Te białe buty to jakiś hard core! Gorset mi się podoba, ale niestety według mnie nie jest stworzony dla kobiety powyżej rozmiaru max 38. Dla zgrabnej laski jak najbardziej:)

A co do pytania o sukienkę na wesele- czarny z czerwonym może być- jak najbardziej, ale tak jak pisały dziewczyny wcześnie, czarne rajstopy odpadają... Cieliste i cieliste szpile:)

mam pytanie mozecie cos polecic najlepiej z allegro... cos sprawdzonego na lato(spodnie ,bluzka,tunika) ..dla puszystej 24 latki:-(
rozmiar mysle 44... mam dosc duze uda i brzuch jak w 7 mies:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry