reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

mozesz podac linka do tych jajek?

edit :
juz mam...tylko teraz nie wiem jakiej wielkosci bylyby ok...70mm czy 55mm?ale chyba te 70mm.....ja chcialam zrobic kilka koszulek na jaja

Ja zamówiłam sobie te 70 mm i znalazłam jeszcze takie 20cm i też zamowilam. Nie moge sie już doczekać paczki zeby je zrobic tak mi sie spodobały. Mój maz jak sie o tym dowiedzial to sie zaśmial i powiedział z zartem "ty to teraz hurtowo te jajka bedziesz robic".

reklama
arlecik dziekuje.
ja jeszcze nigdy nic nie kupowalam na ebay-u...jakdlugo trzeba czekac na przesylke?
moge zaplacic Laserem czy musze kredytowka?

Ostatnia edycja:
kobitki mnie podajcie ten link bo ja to tylko male znalazlam albo plastkikowe jaja,chyba tez zamowie jeszcze nie wiem czy ozdobie decu czy zrobie koszulki ale napewno cos sie wymysli- na dodatek namawiaja mnie na jednym robotkowym forum na wymianke swiateczná jesli bym sie zdecydowala to jaja by mi sie przydaly ehhhhh

Didi dzieki wpadne tam w piatek i chyba wydam pol wyplaty na te jajka. Kurcze takie sa przepiekne ze snily mi sie po nocach. A i mam pare chetnych na te jajeczka.

Ewelcia86 ja na ebay place z paypala mojego taty wiec nie orientuje sie czy mozesz laserowka placic.

hej...dziewczyny z Galway styropianowe jajeczka dostaniecie w mr.price na terrylandzie tam gdzie jest ten duży warzywny :)
u nas tez jest mr.price...ze ja na to nie wpadlam...jutro lece:-D

juz wiem ze laserem zaplacic nie moge...
chcialam zalozyc konto na ebayu,ale chca zeby im podac nr.stacjonarny-ja nie mam...albo dane karty kredytowej-nr.karty,dane wlasciciela....
mam kredytowke ale ta Swirl card...mastercard i oni tego nie akceptuja:no:

Dziewczyny macie sprawdzony przepis na masę solną do robienia figurek:confused2: Chciałam zając tym moje dziecię ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać:sorry: Jeśli któraś takową wiedzę posiada to poproszę o instrukcję:tak::tak::tak:

reklama
Do góry