reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Kasiulek a no widzisz jak ja zobaczyłam taki sweterek to tez sie główkowałam ale ja to taka jestem zę sie wpatruje i ogladam i znajde sposob.
Papolki jasne ze zrobię bo mi dziecie moje spokoju nie da.

reklama
Barmanka guziki przywiozla mi mama.Rozne fajne starocie:-))
I stare kokardki i koronki 30 letnie:D
Ja dzis testowalam maszyne:-) Saama szyje:-D
Teraz musze kase na materialy wysupłac i heja!

Dziewczyny, a wiecie moze, jak mozna 'odswiezyc' stare kalosze? :-D:tak: Chodzi mi o jakies przemalowanie itp. O ile sie da, to jaka farba? ;-)

Gastone tych koronek to Ci zazdroszczę :zawstydzona/y::tak:

Dranissimo, chyba raczej nie ma takiej farby.. przynajmniej ja się nie spotkałam, ale może ktoś inny Ci doradzi:tak:

Jak sie nazywa tu ten wypelniacz do maskotek i gdzie mozna go kupic???
Barmanka tak chce zaczac szyc a nie wiem od czego zaczac:D
Rece mi sie pala, ale jak ogladam materialy to gupieje:-(((( Nie wiem ktory wybrac, ech...

Gastone widze ze dolaczasz do szyciowych :) ja jak widze te materialy to tez zawrotu dostaje, szkoda tylko ze w ie czasem wala sobie takie kosmiczne ceny, ale za miesiac lece do pl to mam zamiar sobie tam nakupowac :)

No probowac bede.Na ebayu sa fajne materialy, ale jeszcxe nie wiem co i jak.
Butterfly a jakies stronki szyciowe masz??

reklama
hej dziewczyny
kiedyś tutaj zaglądałam, jak było kilka stron tematu :), dzisiaj zajrzałam i w SZOKu jestem, jak się temat rozwinął;
też lubię tworzyć różnego rodzaju rzeczy; swojego czasu robiłam biżuterię, trochę jej sprzedawałam, ale ze względu na ciążę zaprzestałam, od niepamiętnych czasów robiłam na drutach; tu, w Irlandii nauczyłam się też robić na szydełku; a ostatnio również szyję trochę na maszynie, bo mi facet ze dwa lata temu kupił taką podstawową wersję Singera w Lidlu za 100 euro:);
biżuterią i szyciem zajęłam się, ze względu na możliwość zarabiania kasy z tego (wydaje mi się, że jest to możliwe); a szydełko i druty, to tak czysto hobbystycznie, bo wiadomo, z powodu czasu jaki trzeba poświęcić na zrobienie czegokolwiek, jest to raczej mało opłacalne (chociaż widziałam przypadki na etsy, gdzie dziewczyny mają z tego normalną kasę); mam nadzieję, że uda mi się tutaj regularnie zaglądać i może w przyszłości pokażę też moje 'dzieła' :)

Do góry