reklama
Witam.....
Sencilla widzę że my mamuśki to pospać nie możemy spokojnie nawet w niedziele!

Erni mnie obudził przed 6.00 a teraz sam smacznie śpi w moim łóżeczku....
a mi się spać odechciało....
Pauka u mnie zadziałała zabawa "Mikołaj patrzy" jeśli chodzi o fochy Karinki!A jej baaaaardzo
zależy na prezentach w grudniu....
Zasady są proste...jak jest nieokiełznana i krzyczy ja spokojnnie ją informuje że Mikołaj właśnie rozpakowuje
jej największy prezent,bo widzi jaka jest niedobra...
A kiedy jest miła i opiekuje sie np.Ernim wołam do nieba;"MiKOŁAJU WIDZISZ JAKA KARINCIA KOCHANA?!Zapakuj jej jeszcze jeden prezencik...
"
Jak narazie działa a Karina jest ogólnie poukładaną 4latką więc nie mam zbyt dużo okazji narzekać na nią!
Co do chodzenia na palcach - nie chodziło o moje dzieci tylko koleżanka ma problem z córcią....
Moi też chodzili CHWILOWO na paluszkach bo jak dziecko uczy się chodzić to tak eksperymentuje...
Czarna S....czekamy na wieści!;-)

Sencilla widzę że my mamuśki to pospać nie możemy spokojnie nawet w niedziele!

Erni mnie obudził przed 6.00 a teraz sam smacznie śpi w moim łóżeczku....

Pauka u mnie zadziałała zabawa "Mikołaj patrzy" jeśli chodzi o fochy Karinki!A jej baaaaardzo

Zasady są proste...jak jest nieokiełznana i krzyczy ja spokojnnie ją informuje że Mikołaj właśnie rozpakowuje

A kiedy jest miła i opiekuje sie np.Ernim wołam do nieba;"MiKOŁAJU WIDZISZ JAKA KARINCIA KOCHANA?!Zapakuj jej jeszcze jeden prezencik...

Jak narazie działa a Karina jest ogólnie poukładaną 4latką więc nie mam zbyt dużo okazji narzekać na nią!
Co do chodzenia na palcach - nie chodziło o moje dzieci tylko koleżanka ma problem z córcią....

Czarna S....czekamy na wieści!;-)

anna117
Fanka BB :)
Witam dziewczynki ja juz na obczyznie, tak na chwile wpadam, zeby dzien dobry powiedziec no i oczywiscie wesprzec Czarna smoczyce:-)a wiec Czaran powodzenia!!
karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzien dobry
Nie ma wiesci od Czarnej?
szkoda.Pewnie już tuli malutka
Anna 117 witaj znów.
My pospaliśmy do 8 ,a poleżeliśmy do9
Rano była piekna pogoda ,a teraz się tak ciemno zrobiło jakby śnieg miał sypać

miłej niedzieli
Nie ma wiesci od Czarnej?

Anna 117 witaj znów.
My pospaliśmy do 8 ,a poleżeliśmy do9

miłej niedzieli
dzien dobry
CZARNA JEST JUZ SZCZESLIWA MAMUSIA!!!!!
:-)
ur dzis w nocy ok 3:30 i pownna byc juz w domu
Dziewczynka zdrowa czarna czuje sie dobrze i jak bedzie w stanie to da dokladnie znac co i jak
Gratulacje dla mamusi i tatusia
a ja mykam do kopca kreta bo za niedlugo goscie zaczna sie schodzic a ciacho jeszcze nie gotowe
CZARNA JEST JUZ SZCZESLIWA MAMUSIA!!!!!

ur dzis w nocy ok 3:30 i pownna byc juz w domu

Dziewczynka zdrowa czarna czuje sie dobrze i jak bedzie w stanie to da dokladnie znac co i jak

Gratulacje dla mamusi i tatusia
a ja mykam do kopca kreta bo za niedlugo goscie zaczna sie schodzic a ciacho jeszcze nie gotowe

Robale
Fanka BB :)
Czarna S;
Mała Kruszynko! Z okazji Twego
przyjścia na świat życzymy Ci,
abyś każdą wylaną łezkę odpłaciła
rodzicom tysiącem uśmiechów i
żeby każdy dzień Waszego
wspólnego życia był uroczysty jak święto.
przyjścia na świat życzymy Ci,
abyś każdą wylaną łezkę odpłaciła
rodzicom tysiącem uśmiechów i
żeby każdy dzień Waszego
wspólnego życia był uroczysty jak święto.
hejka
Ja też pobudkę o 7 zaliczyłam....Obiadek już prawie gotowy...:-)
Maja obudziła się dzisiaj z temperaturą, katarem i coś pokasłuje....Hmmm...Ciekawe co to się znowu wykluwa?!

:-(
Aniu fajnie to wymyśliłaś....
:-)Ale moja Oli nie poszłaby na coś takiego...
Na nią nawet nie działa to , że tatuś jej mówi, ze jak będzie niegrzeczna to jej nie przywiezie prezentu...

:-(
Do tej pory jakoś dawałam sobie z nią radę i raczej nie była taka nieusłuchana, ale teraz to chyba konsekwencją tego, ze taty z nami nie ma, a ja już nie mogę poświęcić jej całego czasu, bo jest Maja...

Czarna czy już mamy ci gratulować????
;-):-)
Ja też pobudkę o 7 zaliczyłam....Obiadek już prawie gotowy...:-)
Maja obudziła się dzisiaj z temperaturą, katarem i coś pokasłuje....Hmmm...Ciekawe co to się znowu wykluwa?!

Aniu fajnie to wymyśliłaś....

Do tej pory jakoś dawałam sobie z nią radę i raczej nie była taka nieusłuchana, ale teraz to chyba konsekwencją tego, ze taty z nami nie ma, a ja już nie mogę poświęcić jej całego czasu, bo jest Maja...

Czarna czy już mamy ci gratulować????

bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry:-):-)
Czarna, ogromne gratulacje
Witaj na śwecie maleństwo:-):-)
Czarna, ogromne gratulacje
Witaj na śwecie maleństwo:-):-)
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka