Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bagietke tez dawalam wczesnie do dzis Krysia uwielbia i na dlugich zakupach w markecie zawsze urwie rozek i podje zanim wyjdziemy ze sklepui jeszcze jedno pytanie, jaki chleb dajecie swoim maluszkom? to jest nastepna sprawa, ktora zamecza mnie moja mama. Przeciez nie dam bagietki, czy mozna? czy kupic w polskim sklepie nasz chleb?

ja sie spotkalam z roznymi strategiami:mama mikolaja
Pisze bo mam inne pytanie do was niezawodnych mamusiek ,chce wyrzucic pieluchy i niewiem jak mam to zrobic za kilka dni mamy 2 latka a tu nadal pielucha juz kilka razy probowalam go posadzac na nocnik ale tylko raz udalo sie siku
) polaczona z nagrodami za trafione do nocnika (naklejki na scianie), z tym ze corka gdy poszla do niderlandzkiego przedszkola gdzie rowiesnicy chodzili w pieluchach miala problemy, chodzila bez pieluchy a nie mogla sie dogadac, wiec byly wpadki co ja troche zdezorientowalo, dopiero gdy przeszla do grupy starszej 2.5 letniej to panie zaczely tam uczyc i wtedy wolala i w domu i w przedszkolu
przed chwila też mu zmierzyłam ma 38,3 i jest marudny .a ja do pracy musze isc:-(