• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Bira no piekna corcia az dziwne ze z niej taki urwisek:tak:a ja dzis mialam same przygody najpierw oparzylam sobie brzuch, pozniej chcialam przemyc soczewki kontaktowe a ze pani w sklpeie sprzedala mi nie en plyn co trzeba a ja nie zauwazylam to przemylam razem z soczewkami oczy i normlanie myslalm ze oslepne czerwone cale oko, spuchniete i szybko do szpitala, w szpitalu pielegniarki powiedzialy ze nie ma okulisty i nie wiedza jakiego lekarza innego wezwac, wiec pojechalam na wlasna reke szukac apteki i okazalo sie ze skoro jestem w ciazy zaden lek mi nie pasuje i musze miec zgode lekarza, wiec tylko rumanek kupilam i robie z niego na oczy oklady, troche mi przeszlo, ale dalej bialko mam czerwone, a chcialam jutro jechac do baby-dump mma nadzieje ze sie uda. Pewnie narobilam wiele bykow piszac tego posta ale dzis mi wybaczcie

reklama
Anna no to niezle sie zalatwilas. A z bruzsiem wszystko ok? Jakis pechowy dzien dzis mialas :-(
Aniahaven u nas tez sa specjalnie sciezki dla koni, ale mojego arnolda siostra dostala mandat 50 euro za jechanie koniem w lesie po zwyklej sciezce :szok:
Karola z zabkowaniem tak jak bylo czyli bez zmian

Ania, współczuję dzisiejszego pecha... Oby jutrzejszy wyjazd doszedł do skutku. My się już od dwóch miesięcy do baby dumpa wybieramy i się wybrać nie możemy. Już niedługo a wizyta nie będzie nam potrzebna;-)

Agasta, mam lustrzankę olympusa e410:-) Właśnie go odebrałam z naprawy która trwała i trwała, więc nie mogę się z nim rozstać;-)

Karola,to się miniemy;-) Ja jadę 19 a wracam 13 października:-) Ale co sie odwlecze;-) Może i inne mamy się skuszą na spotkanie :-)

dzien dobry
ja sie witam i mykam na sniadanko a pozniej prysznic i jedziemy do czarnej smoczycy w odwiedzinki :-)
A popoludniu do kolezanki ogladac zdjecia z wesela i rozkoszowac sie polskim ciastem :-D

Milej niedzieli zycze

Dzien Dobry Kochane

Agasta czekamy czekamy,Jessy juz wykapana,dzisiaj ostatni raz z rana bo Pani z Kraamzorg jest a od jutra juz normalnie wieczorkiem bedziemy sie myc :-)

Nocka DLUGA ojoj Mala cos nie mogla spokojnie spac i niestety musialam sie ratowac smokiem :no::no::no: a tak chcialam tego uniknac:wściekła/y:

do pozniej

Witam niedzielnie
Anna ale wczoraj miałaś dzień:no:dobrze ,że już się skończył:tak:Jak się czujesz?Uważaj na siebie kochana:tak:
Agasta ucałuj Jessice od ciotki :tak:Oczywiście Claudusie też:-):tak:
Bira faktycznie się miniemy
Czarna ja też się ratowałam smokiem,czasem Michaś zaśnie bez niego.Żadko się to zdarza:sorry2::confused:
Aneta pewnie odsypia wczorajszy wieczór:-DTak w końcu musimy się zgadać na ta kawke:tak:
Obiadek się robi ,Michaś spi a ja może troszke poprasuje.
miłego dnia

Ostatnia edycja:
Oczywiscie pochwale sie :tak:
Claudia byla bardzo zaciekawiona Jessica - zwlaszcza jak plakala "mamo daj mi jesc" :-):tak:
Kurde dziewczyny wiem ze to glupie, ale normalnie jak wzielam Jessiczke na rece to ciezko bylo mi uwierzyc ze Claudia kiedys tez byla taka mala, a nawet jeszcze mniejsza i to prawie o 10 cm :szok: A to bylo zaledwie 8 miesiescy temu jak sie urodzila
Maly fotoreportaz z odwiedzin

Dwa pierwsze zdjecia to Claudia podziwia Jessice a kolejne dwa to Claudia testuje hustawke Jessiczki :-)

Załączniki

• IMG_3471.jpg
    IMG_3471.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_3472.jpg
    IMG_3472.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_3452.jpg
    IMG_3452.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_3463.jpg
    IMG_3463.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 56
cześć.

dziekuje za wszystkie zyczenia:tak:;-)

agasta- ale claudia urosła, śliczniutka jest:tak:

moze pozniej bede miała więcej czasu żeby sie rozpisać...;-)
pozdrawiam, miłego niedzielnego wieczoru;-)

reklama
Dobry wieczór:-)

Agasta, super fotki. Dziewczynki śliczne:-) Ja też nigdy nie mogę uwierzyć, ze moja krzykaczka też kiedyś była taka malutka:szok:

Inga śpi:-) Dzisiaj padła nam w aucie jak wracaliśmy z plaży, bo cały dzień nie spała:eek: Wstała o 9:30 i nie miała czasu na drzenkę, bo najpierw była karmić zwierzątka w minizoo, później w sklepie po buty dla mamusi;-) Później jeszcze w parku z psami na spacerze a na koniec wylądowaliśmy na spacerze. Pominę fakt, ze ta mała terrorystka chciała się kąpać. Porozbierała się z butów, skarpetek, spodni i poszła do wody:szok: Kazała jeszcze na buty pozciągać:eek: Nabiegała się, pobawiła się piłką z Birką i już do domu nie dojechała;-) Muszę jej jeszcze jakoś mleko dać, bo od 16 nic nie jadła:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry