reklama

Holandia

Agasta jak Claudia urosła:tak::szok:Taka dziewczynka się z niej zrobiła:tak:A Jessica to mała kruszynka.Obydwie są słodziutkie:tak::tak:
Bira to mała była dziś bardzo zajeta:tak:
Ja poprasowałąm troszke a pózniej odwiedzila mnie koleżanka z bredy z rodzinką:tak:Ma córeczke 6 mies -jest prze kochana:tak:Musze zapytać o przepis na dziewczynke:tak::-)
dobrej nocki

reklama
karola a co juz plany na drugie snujecie? :-)

a mala rosnie jak na drozdzach, a kitka to ma takie grube ze beczka kapusty do tego i zarcie na cala zime :-D Czarna smoczyca dzis widziala to poswiadczy jakiego mam pulpeta :-D

A ja sie wam pochwale ze zapisalam sie na studia :zawstydzona/y:

Spokojnej nocki zycze do jutra

Agasta, gratuluję:-) super sprawa ze studiami... Ja swoje wspominam bardzo miło, a szczególnie mije studenckie życie;-)

Karola, to już takie plany? Dziewczynki są super, o ile nie mają buntu dwulatka;-):-D

Dziewczyny uciekam

Dobranoc:-)

dzien dobry
ja dzis mam wizyte u lekarza wiec tez zobacze swoja dzidzie, z moim okiem troche lepiej i wczoraj zaliczylam tez dzieciece zakupy, wydajac przy tym majatek, chco staram sie kupowac sensownie a to trudne jak taki wysyp tego w sklepach. Agasta i Czarna cudne dzieciaki,
Karola no na forum sam babiniec same dziolchy sie rodza wiec kto wie moze i Tobie sie uda;-).
Agasta co to za studia?
Ania, Pauka, Aneta co z wami?

Dobry

Dziewczyny po wczorajszych odwiedzinach Agasty to ja bylam w szoku jaka Caudia jest duza :szok::szok::szok: co do nozek to rzeczywiscie pulpeciki az by sie chcialo schrupac.
A ty ciotka nic sie o studiach nie pochwalilas :wściekła/y:

Zjadlam sniadanko i ide sie polozyc na chwilke, bo nie wiem kiedy znowu sie okazja nadarzy.Nocka w miare spokojna.Teraz Mala lazy i zastanawia sie czy spac czy moze narobic zamieszania.Taki maly diabelek :-)

Milego dnia kobietki

dzien dobry po raz drugi

No dzis mialam 1 raz robione ktg ale slabo wyszlo bo mala kopala jak najeta:-Dale generalnie jest ok, dzidzius lezy glowka w dol, no i duza jest i co teraz musze zabrac sie za porzadki bo w sobote nie udalo mi sie skonczyc:no:

Dzien dobry:-)

Pogoda dzisiaj piękna. Zaliczylyśmy spacerek z koleżanką po parku, trochę zakupów zrobiłam, teraz Ina śpi, mi się obiad robi, ae zaraz chyba sobie drzemkę utnę;-)

Agasta, własnie, pochwal się co to za studia:-)

reklama
Kochane dopiero wrócilam z pracy - zaraz was nadrobie:sorry:bo chyba zaległości mam weekendowe...:cool2:
Ale najpierw musze coś zjeść bo rano zaspałam i nie zdążyłam nawet śniadania porządego zjeść i żyję tylko o nim...:eek:
Moja szwagierka wyjechał o 6.00 rano i znowu pustki w domu...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry