• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Karola szerokiej drogi i udanego wypoczynku

Agast pamietaj,ze my zawsze chetne jakbys potrzebowala modelek

A spacerek spoko.Jessy przespala,ja chyba troszke przesadzilam bo zaraz zaczelo ze mnie wiecej ciec.

A teraz juz sie zegnam bo czas kapieli sie zbliza.

Witam Was kochane:tak:
Karola udanego urlopu i spokojnej podróży życzę:tak::tak::tak: Karola może trochę zabiegana i jakoś ostatnio mi akumulatory słabo ładują:baffled: Szkoła, praca, dzieci, dom i padam ze zmęczenia. Szkoła od września się zaczęła, więc i czasu mam mniej. Postanowiłam się troszkę przyłożyć do nauki języka, bo chcę szukać pracy na kontrakt. Gdybym znała lepiej niderlandzki to ostatnio miałam propozycję pracy na poczcie.
Agasta powodzenia na studiach życzę:tak:
Anna117 jeśli mogę zapytać, dlaczego uczysz się niemieckiego, a nie niderlandzkiego:confused:
Aniu co to za kurs języka:confused: Nie słyszałam jeszcze o nim:no:
Czarna i jak na spacerku było:confused:
Bira co u Ciebie:confused:

Mam takie zaległości, że nie pamiętam o czym pisałyście:szok:
Chyba muszę się napić kawy (piję kilka razy w roku:-D), bo zasypiam na stojąco i jestem jakaś taka, sama nie wiem...

Mam jeszcze pytanko, gdzie mogę kupić białe spodnie robocze męskie:confused: Sprawdzałam w GAMMA, PRAXIS i KARWEI i niestety nie ma:szok::no:

Anetko do mnie będzi przychodzić dziewczyna-kobieta;-) i uczyć mnie w domu...Pracują one charytatywnie....czyli ja za to nie płace!:tak::cool2:
O spodnie zapytam męża bo on też kupuję!

Ostatnia edycja:
Konktertnie to mi o tłumacza:tak: ale jak masz jaieś pomocne w nauce języka chętnie skorzystam z twojego doświadczenia!:sorry::-)
O kurcze z tymi porteczkami....:-(to lipa dzisiaj faktycznie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry