reklama

Holandia

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was zamierza wybrac sie w tym roku jeszcze do delfinarium?
Bo mam na sprzedac kupon znizkowy :-)
Wraz z tym kuponem dostaje sie znizke max na 4 os X 15 euro czyli 60 euro znizki na wstep! :tak:
Za 10 euro moge odsprzedac :-)

:zawstydzona/y:jak dobrze że dzisiejszy się dzień skończył. Bolą, mnie jajniki, a raczej tam ataki boleści do tego bolące podbrzusze, :-(, idę w końcu spać może jutro będzie lepiej

Ja jestem...
Aniu, mój M był dziś pierwszy dzień w nowej pracy i kierownik budowy na koniec dnia powiedział tak: "Twoja praca jest ok, ale Ty jesteś Polakiem, a my Polaków nie chcemy" :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Bark słów ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłej nocy Wam życzę, uciekam spać, bo jutro do pracy, której nie lubię, a właściwie tej rodzinki nie lubię:no:

Młoda śpi:-) Dziś tatuś ją ululał:-) Poszło szybko i sprawnie:-)
Agasta, byłam na spotkaniu. było jak zawsze baaardzo miło:-) Były dwi nowe mamy z mauchami:-) W przyszłym tyg. muszę Ingę odebrać wcześniej z przedszkola i zabiorę ją ze sobą:-)
Może Aneta znajdziesz czas w przyszłym tyg. żeby wpaść?
Agasta, a teściowa jak tesciowa... one mają inne mózgi chyba niż my i dlatego tak ciężko z nimi normalny kontkat nawiązać;-)

Aneta, masakra... jak mogli tak powiedzieć... jessu chyba by mnie szlak trafił... Oby mąż szybko nową pracę znalazł. Trzymam kciuki:-)

Czarna, malutka jest śliczna :-) Słodka buziunia:-)

Ann, wow, 4 tygodnie? Kiedy zleciało :szok: wszystkiego naj dla maluchów:-) A kolek współczuję. U nas na szczęście tego nie było...

reklama
Anetko bardzo mi przykro!:-(:-(:-(
Może to nie jest jeszcze ostateczna decyzja?:eek::zawstydzona/y:
Ja zmykam do wyrka bo moja córcia idzie jutro do szkoły po raz 1-wszy!:szok::-D:szok::-D:szok: Jest bardzo pozytywnie nastowiona więc trzymajcie kciuki za jutrzejszy dzień!
Dobranoc....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry