Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nestety czasem nasirodacy takie nam funduja nastawienei obcokrajowcow do nas bo zachowuja sie w pracy jak sorry za okreslenie"bydlo" i pozniej wszyscy mysla ze my to biali murzyni jestesmy i jak czlowiek chce normalnie kulturalnie pracowac to jest ciezko.

bo jak idziemy to lubi kopac kwiaty krzaki-nauczyla ja kolezanka w PL i teraz nie moge jej wytłumaczyc że tak nie wolno:-(
powaga
wie teraz pracuje za co prawa duzo mniejsze pieniadze ( dlatego jak 1 z nas nie pracuje jest duzo ciezej) ale normalnie w zwyklej holenderskiej firmie choc i tam np jak robia zmiane to jedna jest Polakow druga holedrow, ale jest lepiej. A w Niemczech tez jak chodze po biurach to jednego dnia pani umie mowic po angielski a jak przychodze na 2 dzien to ta sama pani wmawia mi ze nie umie mowic juz jakos wiecie krotka pamiec maja , ale mma ich w nosie, zyje tu tylko dlatego ze jest o polowe taniej niz w holandii, a ich mam w nosie bo uwazam ze sa zacofani i maja psro w glowie( nie ze obrazam wszytskich ale wiekszosc taak jest )
do tego ma kaszelek