reklama

Holandia

Same tego chcialyscie,ale zatuszowalam co nieco.

Załączniki

• kupka 2.jpg
    kupka 2.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Czarna niezła kupa:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D A Jessi chyba też przerażona ta kupka jest:-D:-D:-D
Ania mam nadzieję ,że się kiedyś poznamy...:tak::tak: Czasem bywam w twoich okolicach:tak::tak:
Sencilla fajnie że nie jestem sama we wczesnym wstawaniu:tak:
Mój tato już dojechał ale jestem happy!!!:tak::cool2:

Czarna my taką siatkę centylową prowadzimy też w CB...mały urodził sie 4600 i rósł w swoim tempie....nigdy sie z nią niezgadzał!:-D
Zawsze gdzieś po górnych granicach norm balansował...zresztą Karina też!:tak:
Karina obecnie nosi 122-128:szok::-) a pani powiedziała żebym się normami nie przejmowała ze wzgledu na tatusia właśnie!

Karola no myśle!:tak:

Kurcze Aniahaven, to mój mikrusek jest bo ciuchy r 86 są jeszcze czesto za duze, a tatus tylko 10 cm niższy od Twojego męza, ale pewnie to przeze mnie, bom kurdupel :-D

Karola, ale masz fajnie :-)

Powiem wam dziewczyny co wczoraj zobaczyłam....:-);-)
Siedzielismy sobie z moim w kuchni i piliśmy kawkę...w pewnej chwili stwierdziłam ze coś za cicho w pokoju więc poszłam zobaczyc co oni tam majstrują!:dry:
Ide na palcach-zaglądam a tam Erni dziadkiem do orzechów sam sobie łupi orzechy włoskie i wcinają!:confused:
Podpatrzył tate jak to robi...a że rączki ma silne więc umie sobie sam orzecha zmiażdżyć!:szok::szok::szok:
Po co komu głowe zawracać!:-D:-D:-D
Beauty a ile masz wzrostu? Ja tez duża nie jestem...169cm!;-)

reklama
Nie no, Ania, co za maly spryciarz! Ale sie usmialam! to musial byc swietny widok :tak:
Mnie leb boli po calym dniu z tymi moimi malymi, ale na szczescie za godzinke zmywam sie na kurs ;-)
Moje dziewczyny tez nawet duze sa jak na swoj wiek, ale szczuple. Wysokie to chyba po mamusi, ja mam 180 cm :tak::szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry