reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
pauka- u nas było tak, kiedy wiktoria piła w nocy to zdarzały się pampersy mokre-więc przed snem przestałam jej podawać soki, nad ranem- najcześciej k ok 7,30 budzi sie i dostaje mleko i spimy jeszcze troszke. na poczatku też nie umiała wołać siku, a ja jej się pytałam i mi kiwała głowką. po czasie nauczyła się słowa siusiu. zdarzy sie ze jak zacznie robić "ee" to dopiero woła ale raczej pokazuje zatykając sobie nos
co do odpowiedniego wieku, to nie ma takiego określnego- każde dziecko w inny sposób się uczy.. ale trzeba byc wytrwałym bo poczatki mogą być trudne.. za to jest dużo radości:-)
i chyba możesz już zacząć uczyć Maje bo nam to dosyć długo zajeło, od wakacji, pewnie czeka nas jakaś nocna "wpadka" ale ile uciechy jest jak nie trzeba przebierać pampków
jak już kiedyś pisałam pomogło nam to że mała przebywała w wakacje z dziećmi o starszymi które też chodziły z nocnikiem, nie raz sie naśmiałam jak kolega siadał na niebieskim nocniku a ona na rózowym, gdy jedno zawołało to od razu obydwoje chieli siadać..:-)
życzymy powodzenia, ;-)
co do odpowiedniego wieku, to nie ma takiego określnego- każde dziecko w inny sposób się uczy.. ale trzeba byc wytrwałym bo poczatki mogą być trudne.. za to jest dużo radości:-)
i chyba możesz już zacząć uczyć Maje bo nam to dosyć długo zajeło, od wakacji, pewnie czeka nas jakaś nocna "wpadka" ale ile uciechy jest jak nie trzeba przebierać pampków
jak już kiedyś pisałam pomogło nam to że mała przebywała w wakacje z dziećmi o starszymi które też chodziły z nocnikiem, nie raz sie naśmiałam jak kolega siadał na niebieskim nocniku a ona na rózowym, gdy jedno zawołało to od razu obydwoje chieli siadać..:-)życzymy powodzenia, ;-)
pustki ze hoho;-) chyba wszyscy na imprezie u Ani baluja:-)
Pauka niedawno sie cieszylas z kazdego nowego zabka, a tu juz zaczynaja wypadac:-)
ide spac bo na oczy nie widze, w sobotni wieczor 4 godz. przy holenderskim siedze, w glowie mi sie juz tutaj pomieszalo

dobranoc................
Pauka niedawno sie cieszylas z kazdego nowego zabka, a tu juz zaczynaja wypadac:-)
ide spac bo na oczy nie widze, w sobotni wieczor 4 godz. przy holenderskim siedze, w glowie mi sie juz tutaj pomieszalo

dobranoc................
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Dzien Dobry
rzeczywiscie PUSTO tu
my wczoraj bylismy w sklepie z artykulami dla dzieci poogladac foteliki.Jest taki bajerancki z Maxi Cosi, Axis,ze umocowanego na bazie mozna odwrocic do drzwi zeby wsadzic dziecko i potem wykrecic do kierunku zajdy,robi klik,zapala sie zielone swiatelko w bazie i gotowe.Fajna sprawa,ale kosztuje 249e
Jassi dalej marudzi,ale noc byla ciut lepsza bo spala najpierw od 19.30-00.30 a potem juz znowu co 2h.
A co wy porabialyscie wczoraj,ze was nie bylo
Agasta mam nadzieje,ze ty sie nie rozchorowalas na dobre.
Lece zjesc sniadanko,do pozniej
rzeczywiscie PUSTO tu

my wczoraj bylismy w sklepie z artykulami dla dzieci poogladac foteliki.Jest taki bajerancki z Maxi Cosi, Axis,ze umocowanego na bazie mozna odwrocic do drzwi zeby wsadzic dziecko i potem wykrecic do kierunku zajdy,robi klik,zapala sie zielone swiatelko w bazie i gotowe.Fajna sprawa,ale kosztuje 249e

Jassi dalej marudzi,ale noc byla ciut lepsza bo spala najpierw od 19.30-00.30 a potem juz znowu co 2h.
A co wy porabialyscie wczoraj,ze was nie bylo

Agasta mam nadzieje,ze ty sie nie rozchorowalas na dobre.
Lece zjesc sniadanko,do pozniej
Dzien dobry
Czarna trzymam fason
ten axis jest fajowy a w pl jeszcze drozszy niz tutaj
przynajmniej wtedy jak my kupowalismy fotelik.
Aniahaven jak sie imprezka udala?
Gosia podziwiam Twoja samomobilizacje
w nocy to ja nic innego poza spaniem nie robie
O 22 do lozka i lulu 
Claudia nie wiem skad obczaila jak wlaczac i wylaczac telewizor, wiec za kazdym razem idzie do tv i bawi sie przeciskami. nie razgujemy bo jak powiem nei wolno to zaczyna sie smiac i celowo robi to jeszcze z 5 razy. mam nadzieje, ze za 2 dni jej minie, tak jak z wszytskimi innymi wynalazkami
Biore sie za zadanko, bo w trakcie pobytu rodzicow ksiazek nie ruszylam, wiec mam troche zaleglosci
Czarna trzymam fason
ten axis jest fajowy a w pl jeszcze drozszy niz tutaj
przynajmniej wtedy jak my kupowalismy fotelik.Aniahaven jak sie imprezka udala?
Gosia podziwiam Twoja samomobilizacje
w nocy to ja nic innego poza spaniem nie robie
O 22 do lozka i lulu 
Claudia nie wiem skad obczaila jak wlaczac i wylaczac telewizor, wiec za kazdym razem idzie do tv i bawi sie przeciskami. nie razgujemy bo jak powiem nei wolno to zaczyna sie smiac i celowo robi to jeszcze z 5 razy. mam nadzieje, ze za 2 dni jej minie, tak jak z wszytskimi innymi wynalazkami

Biore sie za zadanko, bo w trakcie pobytu rodzicow ksiazek nie ruszylam, wiec mam troche zaleglosci
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Znowu sie bunkrujecie:-)
czesc
ale tu rzeczywiscie pustki
maly spi to teraz mam juz czas dla siebie
dzisiaj bylam u kolezanki na urodzinach i jak wracalam to sobie przypomnialam ze kurczaka mam na gazie
udka rozplywaly sie dzisiaj w ustach nawet gryzc nie trzeba bylo

Agasta ja wieczorami to moge duzo za to rano to szkoda gadac
a jutro mam na 7.15 do roboty isc. po 2 tyg. wolnego to nie dosc ze nie chce mi sie robic to jeszcze tak wczesnie musze wstac

Czarna strasznie drogie te foteliki. ja teraz ten drugi kupilam na marktplacu za 50E fajny, nie zniszczony tylko na szwach troszke wyblakly. dobrze ze mozna pokrowce zdjac i wyprac. na ten ostatni etap nie sa juz takie drogie to mysle ze kupie nowy
ale tu rzeczywiscie pustki

maly spi to teraz mam juz czas dla siebiedzisiaj bylam u kolezanki na urodzinach i jak wracalam to sobie przypomnialam ze kurczaka mam na gazie

udka rozplywaly sie dzisiaj w ustach nawet gryzc nie trzeba bylo

Agasta ja wieczorami to moge duzo za to rano to szkoda gadac
a jutro mam na 7.15 do roboty isc. po 2 tyg. wolnego to nie dosc ze nie chce mi sie robic to jeszcze tak wczesnie musze wstac

Czarna strasznie drogie te foteliki. ja teraz ten drugi kupilam na marktplacu za 50E fajny, nie zniszczony tylko na szwach troszke wyblakly. dobrze ze mozna pokrowce zdjac i wyprac. na ten ostatni etap nie sa juz takie drogie to mysle ze kupie nowy
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Pauka Olici już ząbki wypadają
Ale ten czas leci

Czarna drogie są foteliki maxi cosi
ale ja jestem bardzo zadowolona
Gosiu miłego wstawania i pracy
Przynajmniej gryść kurczaczka nie musieliście 
Agasta jak sobotnie popołudnie z teściową? Widze ,że z Claudii też niezła rozrabiara rośnie
Aniu pospałaś dziś ,jak po imprezce?
Brawo dla nocnikowych dzieciaczków
:-)
Ja wczoraj miałam okropną migrene
Pół dnia leżałam w łóżku ,a o godz 19 zadzwoniła babka czy bym nie przyjechała zaopiekować się dziećmi ,bo ona chce wyjść
No to ja wskoczyłam w gatki i wio,w domu byłam koło 12 w nocy
Ale kaska wpadła
Dziś byliśmy odwiedzić kolegę w szpitalu ,bo biedny jest po operacji
Biorę się do wyrka ,dla odmiany coś mnie w krzyżach boli
chyba się starezje i sypie powoli

dobranoc
Pauka Olici już ząbki wypadają
Ale ten czas leci

Czarna drogie są foteliki maxi cosi
ale ja jestem bardzo zadowolona
Gosiu miłego wstawania i pracy
Przynajmniej gryść kurczaczka nie musieliście 
Agasta jak sobotnie popołudnie z teściową? Widze ,że z Claudii też niezła rozrabiara rośnie

Aniu pospałaś dziś ,jak po imprezce?
Brawo dla nocnikowych dzieciaczków
:-)Ja wczoraj miałam okropną migrene

Pół dnia leżałam w łóżku ,a o godz 19 zadzwoniła babka czy bym nie przyjechała zaopiekować się dziećmi ,bo ona chce wyjść
No to ja wskoczyłam w gatki i wio,w domu byłam koło 12 w nocy
Ale kaska wpadła
Dziś byliśmy odwiedzić kolegę w szpitalu ,bo biedny jest po operacji

Biorę się do wyrka ,dla odmiany coś mnie w krzyżach boli
chyba się starezje i sypie powoli

dobranoc
Ostatnia edycja: