reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Holandia

reklama
Cześć

Ja jak zwykle na moment;-) Pojawiam się i znikam, ale dostałam pracę i musiałam trochę się podszkolić i wdrożyć. Zaczynam już niedługo:-) A najważniejsze, ze będę sobie to robic w domu:-)

Witajcie kochane...

Pauka niesamowita jesteś z tymi foteczkami!Boskie!:-D

Nikita nie wiem co ci doradzić...ja moim żele,paracetamol i inne tego typu serwowałam żeby tylko nie cierpiały...masaże paluchem też były!:zawstydzona/y:

Bira gratuluje pracy....pochwal sie oczywiście!:tak:

Karola imprezka sie udała i to jak:sorry2:...cały dzień wczoraj na kanapie umierałam!:-D:-D:-DI oczywiście dzisiaj już szkołe zaliczyłam i nawet zadanie domowe dostałam wiec lece odrabiać!:cool2:

ja tez jestem :tak:
i zmykam od razu :-D
zimno mi jak nie wiem co, wiec uciekam pod kocyk ogladac tv :-)
A na jutro umowione jestesmy z claudia na spotkanko z Julia i jej mama :-)
spokojnej nocki pa pa

witam rowniez
dzisiaj bylam prawie 8 godz. w pracy i padnieta jestem jak nie wiem co:baffled:
a jutro znowu najpierw 2 godz. do pracy i o 9 do szkoly:cool: bede musiala sie przestawic na poranny rytm bo teraz na grafiku jetem za kazdym razem od 7.00:dry:
ide dalej spac
udanej i spokojnej nocki wam zycze:tak:
do jutra

reklama
Ja też jestem ,pózno ale jestem:tak::tak:
Mieliśmy problem z uśpieniem Michałka, zasnął jakieś 15 min temu:no::no: chyba się wybił ze spania :zawstydzona/y:
Ania jak w szkole było?
miłej nocki

Do góry