reklama
anna117
Fanka BB :)
jestem i zmykam dobranoc
A Czarna jak chcesz kupic fotelik to moze w De?bo ja np tez mam maxi citi i zaplacilam 80 e a w nl byly te same po 140 e
A Czarna jak chcesz kupic fotelik to moze w De?bo ja np tez mam maxi citi i zaplacilam 80 e a w nl byly te same po 140 e
Jestem, jestem....troche zabiegana dziś byłam a poza tym usnęło mi sie na dwie godzinki po południu!

Gosiu gratuluję kolejnego ząbka nim sie obejrzysz bedzie sie uśmiechał pełną buzią!
Agasta u Erniego w przedszkolu ostatnio odchodziła dziewcznka do innego to były małe słodycze w torebkach np jak HARIBO plus kredki miniaturki ze zdjęciem dzieczynki na pamiątke!
Mój synek happy by bo jej zdjęcie ma a bardzo sie lubili bawić razem!

Pauka wiem że ci ciężko ale jeśli można ci jakoś pomóc...
Dobranoc..

Gosiu gratuluję kolejnego ząbka nim sie obejrzysz bedzie sie uśmiechał pełną buzią!
Agasta u Erniego w przedszkolu ostatnio odchodziła dziewcznka do innego to były małe słodycze w torebkach np jak HARIBO plus kredki miniaturki ze zdjęciem dzieczynki na pamiątke!
Mój synek happy by bo jej zdjęcie ma a bardzo sie lubili bawić razem!

Pauka wiem że ci ciężko ale jeśli można ci jakoś pomóc...

Dobranoc..
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Pauka jesteśmy z tobą,nie martw się po burzy wychodzi słońce
Agasta wczoraj Michałek miał jakiś ciężki dzień
Strata dziecka jest najgorszą rzeczą w życiu

Gosia gratki dla Danusia ,ząbki rosną za niedługo będzie was gryzł;-)
Ania super że w szkole ci się podoba
A Sencilla dalej się wczasuje??
My dziś zabiegani ,pierwsze w pracy byliśmy a o 14 podpisywaliśmy kontrakt na nowe mieszkanie..... niestety nie z ogródkiem, ale też fajne
Wiec w weekend przeprowadzka się szykuje
dobrej nocki
Pauka jesteśmy z tobą,nie martw się po burzy wychodzi słońce

Agasta wczoraj Michałek miał jakiś ciężki dzień
Strata dziecka jest najgorszą rzeczą w życiu

Gosia gratki dla Danusia ,ząbki rosną za niedługo będzie was gryzł;-)
Ania super że w szkole ci się podoba

A Sencilla dalej się wczasuje??
My dziś zabiegani ,pierwsze w pracy byliśmy a o 14 podpisywaliśmy kontrakt na nowe mieszkanie..... niestety nie z ogródkiem, ale też fajne

Wiec w weekend przeprowadzka się szykuje
dobrej nocki
Czarna_Smoczyca
Witam
Gosiu gratulujemy nowego zabka,fajnie,ze Daanus tak spokojnie to przeszedl,ze zauwazyliscie sam efekt
Pauka trzymaj sie,jestesmy z toba
Agasta Ania dobrze radzi,cos z fotka Claudii bedzie super
Anna117 moze i tansze,ale pojechac po niego trzeba a to tez kosztuje,wiec wyjdzie na to samo
Karola fajnie,ze wam sie udalo z tym mieszkaniem
Moja Mala juz sie wyspala przed 6 sie obudzila i pewnie jak dostanie cycka o 8 to zasnie,a dzisiaj terapeuta przychodzi na 8.30,mam nadzieje,ze juz ostatni raz,bo juz mi duzo lepiej
Gosiu gratulujemy nowego zabka,fajnie,ze Daanus tak spokojnie to przeszedl,ze zauwazyliscie sam efekt
Pauka trzymaj sie,jestesmy z toba
Agasta Ania dobrze radzi,cos z fotka Claudii bedzie super
Anna117 moze i tansze,ale pojechac po niego trzeba a to tez kosztuje,wiec wyjdzie na to samo
Karola fajnie,ze wam sie udalo z tym mieszkaniem
Moja Mala juz sie wyspala przed 6 sie obudzila i pewnie jak dostanie cycka o 8 to zasnie,a dzisiaj terapeuta przychodzi na 8.30,mam nadzieje,ze juz ostatni raz,bo juz mi duzo lepiej
Czarna_Smoczyca
Sencilla na nareszcie jestes
Ty nas tu nie wypytuj tylko pisz co porabialas jak cie nie bylo
:-)
Wypoczelas??Jak swieta??Co u dziewczynek??
Ty nas tu nie wypytuj tylko pisz co porabialas jak cie nie bylo
:-)Wypoczelas??Jak swieta??Co u dziewczynek??
reklama
ojoj, duzo by opowiadac...
mielismy wracac 2 tygodnie wczesniej, ale zasypalo drogi... no i zostalismy...

szukamy teraz obydwoje pracy. Tosia zaczela chodzic do przedszkola, bardzo szczesliwa, Marys tez z radoscia wrocila.
Ojezdzilismy sie w te swieta. 4000 km
lacznie ze wszystkim.
z rodzinka bylo super, dzieci sie dziadkami nacieszyly, dziadki dziecmi, pojezdzilismy na nartach, sankach i na wszystkim co sie dalo
niestety nie doczytam wszystkiego, co u Was, wiec z gory przepraszam, ze o czyms nie wiem.. chyba sie pojawily nowe mamy?
serdecznie witam
I skladam spoznione zyczenia... Magdalenie, Ani, wszystkim maluchom solenizantom! I ja dziekuje z calego serca za zyczenia urodzinowe dla mnie!
mielismy wracac 2 tygodnie wczesniej, ale zasypalo drogi... no i zostalismy...
szukamy teraz obydwoje pracy. Tosia zaczela chodzic do przedszkola, bardzo szczesliwa, Marys tez z radoscia wrocila.
Ojezdzilismy sie w te swieta. 4000 km
z rodzinka bylo super, dzieci sie dziadkami nacieszyly, dziadki dziecmi, pojezdzilismy na nartach, sankach i na wszystkim co sie dalo

niestety nie doczytam wszystkiego, co u Was, wiec z gory przepraszam, ze o czyms nie wiem.. chyba sie pojawily nowe mamy?
serdecznie witam

I skladam spoznione zyczenia... Magdalenie, Ani, wszystkim maluchom solenizantom! I ja dziekuje z calego serca za zyczenia urodzinowe dla mnie!