reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam,
Czarna właśnie próbuję, dziękuję za podpowiedź:tak::tak::tak::tak:
Mam tylko problem...
Opmerking:
Acceptgiro Betaalopdracht
Zaznaczyłam Betaalopdracht, ale co tam muszę wpisać?

Nie pokazało mi tej tabeli, obok Acceptgiro i Betaalopdracht jest pole do wpisania

Cd. Czarna wszystko wypełniłam, zatwierdziłam, ale teraz na tym małym kalkulatorku muszę wpisać kwotę 5e (w przykładzie jest 5 00), a tam nie ma spacji:baffled:. Może wpiszę tylko 5:confused:

Cd. Wpisałam 5 i nadal nic:-( Wyświetla mi się "De door u ingevoerde gegevens komen niet overeen met de bij ons bekende gegevens. Controleer de gegevens en probeer opnieuw!"
Dane wprowadzone nie pasują do danych im znanych:confused:

Gapa ze mnie, nie potrafię przelewu zrobić:wściekła/y::no:

Ostatnia edycja:
Witam,
Czarna właśnie próbuję, dziękuję za podpowiedź:tak::tak::tak::tak:
Mam tylko problem...
Opmerking:
Acceptgiro Betaalopdracht
Zaznaczyłam Betaalopdracht, ale co tam muszę wpisać?

Nie pokazało mi tej tabeli, obok Acceptgiro i Betaalopdracht jest pole do wpisania

Cd. Czarna wszystko wypełniłam, zatwierdziłam, ale teraz na tym małym kalkulatorku muszę wpisać kwotę 5e (w przykładzie jest 5 00), a tam nie ma spacji:baffled:. Może wpiszę tylko 5:confused:

Cd. Wpisałam 5 i nadal nic:-( Wyświetla mi się "De door u ingevoerde gegevens komen niet overeen met de bij ons bekende gegevens. Controleer de gegevens en probeer opnieuw!"
Dane wprowadzone nie pasują do danych im znanych:confused:

Gapa ze mnie, nie potrafię przelewu zrobić:wściekła/y::no:

Anetko nie wiem dokladnie bo ja mam konto w ING i drugie w SNS,ale masz racje,pisza zeby sprawdzic dokladnie dane i sprobowac jeszcze raz.

Kochane moja Amelcia ma dzis 2 miesiace:-)wczoraj bylysmy 1 raz w dalekie podrozy lacznie chyba z 750 km bo chce ja tez sprawdzic przed wyjazdem do pl;-)i niezle nawet poszlo do tego stopnia ze pozniej w nocy mi spala od 21 do 3.30:szok::szok::szok:
ato moja lalunia

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 44
Witam
Wczoraj pisałam do was już nie zdążyłam zapisać wiadomości :wściekła/y::wściekła/y:bo neta włączyli(pożyczamy od kogoś:cool2:)
Pauka ja też jestem z Toba:tak::tak: ściskam cie mocno :tak:
Anno to latek dla małej 2 miesięcznej solenizantki!
Ania super ,że parapetówa się udała....super prezent wymyśliłaś:tak:
Aneta ja ci nie pomoge przy przelewie ale jak mój wróci to się go zapytam o co chodzi (firmowe kąto mają w ABN)
Wszystkim chorowitkom małym i dużym żzzycze szybkiego powrotu do zdrowia.
My już na nowym mieszkanku bez neta i tv narazie:tak:

Pauka u nas tez zimno że :szok::szok::szok: nie pamiętam kiedy i tak ręce zmarzł, bo rękawiczek sobie dziś nie wzięłam!:sorry2:
Anetko wytrwałości ci życze...:tak:
Ann, Sencilla gdzie sie podziewacie? Agasta zaspałaś dziś?:cool2:

Aniu...ale ten czas leci!:-D:-D:-D

dobry wieczor,
Aniahaven cos ostatnio nie mam natchenia z rana wlaczac kopma przed praca, bo ciezko mi sie od niego oderwac i poznej musze gonic :-D
Jutro Claudia idzie do nowego zlobka na probne 3 godz :-)
Anna wsyztsko naj z okazji 2 miesiaczkow Amelci
Karola ile musicie czekac na tv i neta? My czekalismy 2 miesiace :szok:
Sencilla jak Wasze zdrowko ?

reklama
Pauka ja Cię najmocniej przepraszam, ale nie potrafię zrobić tego przelewu i na dodatek chyba tak coś namieszałam, że zablokowałam sobie dostęp do konta przez internet :wściekła/y:
Otrzymałam komunikat
Transactie mislukt, neem contact op met de Helpdesk.

Probeert u het later opnieuw of neem contact op met de Helpdesk via telefoonnummer 0900-8670 (EUR 0,10/min) of stuur een Bericht aan de bank ('Contact') en vermeld het probleem CMS2082. Onze excuses voor het ongemak.

Muszę jutro do nich zadzwonić:wściekła/y::szok:
Anno ja również dołączam się do życzeń dla Amelki:tak::tak:

Uciekam spać bo jutro trzeba wstać:baffled:
Dobranoc

Do góry