reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzien Dobry Bardzo

Pauka ja Cię najmocniej przepraszam, ale nie potrafię zrobić tego przelewu i na dodatek chyba tak coś namieszałam, że zablokowałam sobie dostęp do konta przez internet :wściekła/y:
Otrzymałam komunikat
Transactie mislukt, neem contact op met de Helpdesk.

Probeert u het later opnieuw of neem contact op met de Helpdesk via telefoonnummer 0900-8670 (EUR 0,10/min) of stuur een Bericht aan de bank ('Contact') en vermeld het probleem CMS2082. Onze excuses voor het ongemak.

Muszę jutro do nich zadzwonić:wściekła/y::szok:
Anno ja również dołączam się do życzeń dla Amelki:tak::tak:

Uciekam spać bo jutro trzeba wstać:baffled:
Dobranoc

Anetko jak narazie to nic ci nie zablokowali tylko napisali,ze tranzakcja sie nie powiodla i zebys skorzystala z ich pomocy na stronie(Helpdesk) ,zadzwonila,albo napisla meila z tym kodem CMS2082 bo pewnie juz wiele osob mialo podobny klopot i wysla ci instukcje co i jak.Na koniec bardzo przepraszaja za te niedogodnosc.

witajcie
Dla Was kawusia...

Anetko spokojnie...Kiedyś musi być ten pierwszy raz...;-):tak::-)

Anno od nas również buziaczki dla Amelki:tak::-)

A mojej starszej królewnie już wychodzi ta jedynka....Coś szybko to u niej postępuje;-);-);-):-):-)

My dzisiaj do nocy same:-(.Siorka robi do 21 a moj P do 22
Jessica tak sie dzisiaj zkupala,ze musialam jej bodziaka przebrac.Miala szczescie i mogla sobie minutke pogolasowac;-)

Załączniki

• Pani Tarzan.JPG
    Pani Tarzan.JPG
    47,6 KB · Wyświetleń: 59
Claudia w zlobku spisala sie super. Nawet chyba nie zauwazyla, ze jest w obcym srodowisku, bo od razu poszla miedzy dzieci sie bawic :-) W dodatku u claudii w grupie jest jedna pani ktora od czasu do czasu wspomaga panie w starym zlobku claudii, wiec mala ja zna :-):tak:
Claudia zjadla dzisiaj caly jogurt z dzemem, taki jak danio fantazja w pl, a to jest 175 gram :szok::szok::szok: Do tego jeszcze 2 wafle ryzowe :-D Moj glodomor maly :-D
Czarna widze, ze Jessy troche faldek na cialku dostala :-D
Aniahaven u nas to jeszcze luz w porownaniu z mrozami w pl :-D

Witam,
Ja właśnie na dupie usiadłam, ale tylko na moment :baffled: Muszę pranie rozwiesić:cool:
Czarna mąż kombinował razem ze mną zrobić ten przelew i nic się nie udało:no:
Jessy ma śliczne włoski, takie loczki:-):tak:

reklama
Czarna ale boski herubinek!:-DPrzekochana....
Anetko moja holenderka ma FORTIS mogę w czwartek zapytać..:confused:
Agasta wiem dobrze bo u mnie w domu same problemy mają....:dry::zawstydzona/y::-(a n dodatek moja mama tutaj jest...

Do góry