reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Dzien Dobry Bardzo
Anetko jak narazie to nic ci nie zablokowali tylko napisali,ze tranzakcja sie nie powiodla i zebys skorzystala z ich pomocy na stronie(Helpdesk) ,zadzwonila,albo napisla meila z tym kodem CMS2082 bo pewnie juz wiele osob mialo podobny klopot i wysla ci instukcje co i jak.Na koniec bardzo przepraszaja za te niedogodnosc.
Pauka ja Cię najmocniej przepraszam, ale nie potrafię zrobić tego przelewu i na dodatek chyba tak coś namieszałam, że zablokowałam sobie dostęp do konta przez internet
Otrzymałam komunikat
Transactie mislukt, neem contact op met de Helpdesk.
Probeert u het later opnieuw of neem contact op met de Helpdesk via telefoonnummer 0900-8670 (EUR 0,10/min) of stuur een Bericht aan de bank ('Contact') en vermeld het probleem CMS2082. Onze excuses voor het ongemak.
Muszę jutro do nich zadzwonić
Anno ja również dołączam się do życzeń dla Amelki
Uciekam spać bo jutro trzeba wstać
Dobranoc
Anetko jak narazie to nic ci nie zablokowali tylko napisali,ze tranzakcja sie nie powiodla i zebys skorzystala z ich pomocy na stronie(Helpdesk) ,zadzwonila,albo napisla meila z tym kodem CMS2082 bo pewnie juz wiele osob mialo podobny klopot i wysla ci instukcje co i jak.Na koniec bardzo przepraszaja za te niedogodnosc.
Czarna_Smoczyca
No a maz ci nie pomogl???Mowilas,ze jak wroci z pracy to zobaczy co z tym bankiem

Czarna_Smoczyca
Claudia w zlobku spisala sie super. Nawet chyba nie zauwazyla, ze jest w obcym srodowisku, bo od razu poszla miedzy dzieci sie bawic :-) W dodatku u claudii w grupie jest jedna pani ktora od czasu do czasu wspomaga panie w starym zlobku claudii, wiec mala ja zna :-)
Claudia zjadla dzisiaj caly jogurt z dzemem, taki jak danio fantazja w pl, a to jest 175 gram

Do tego jeszcze 2 wafle ryzowe
Moj glodomor maly 
Czarna widze, ze Jessy troche faldek na cialku dostala
Aniahaven u nas to jeszcze luz w porownaniu z mrozami w pl

Claudia zjadla dzisiaj caly jogurt z dzemem, taki jak danio fantazja w pl, a to jest 175 gram

Do tego jeszcze 2 wafle ryzowe
Moj glodomor maly 
Czarna widze, ze Jessy troche faldek na cialku dostala

Aniahaven u nas to jeszcze luz w porownaniu z mrozami w pl

aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam,
Ja właśnie na dupie usiadłam, ale tylko na moment
Muszę pranie rozwiesić
Czarna mąż kombinował razem ze mną zrobić ten przelew i nic się nie udało
Jessy ma śliczne włoski, takie loczki:-)
Ja właśnie na dupie usiadłam, ale tylko na moment
Muszę pranie rozwiesić
Czarna mąż kombinował razem ze mną zrobić ten przelew i nic się nie udało
Jessy ma śliczne włoski, takie loczki:-)

reklama