reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień doberekkk.....
U nas znów sypnęło śniegiem i masakra...:szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Całe miasto rano stało, bo gdzięś w centrum wykoleił się tramwaj....:szok::szok::szok: No i właśnie wtedy najbardziej cieszy mnie, że ja wożę dzieci autem....;-):-)

Do tego od wczoraj sie kiepsko czułam, a dzisiaj to już zatoki mam tak zawalone że :szok::szok::szok: Klucha w nosie!
Aniu ja też ciężko ostatnio wstaję,...W łózeczku cieplutko i najchętniej by sie w nim zostało cały dzień, ale cóż...:sorry2::sorry2: Ale już od poniedziałku ferie, więc 2 tyg. laby...:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za pomoc....Jesteście przekochane!!!!:tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Sebek w sobote wraca....:sorry2::sorry2::sorry2:

Anetko Tobie oczywiście też dziękuję i przepraszam cie za te kłopoty z kontem:sorry2::sorry2::-)

No to życze miłego dnia i zostawiam Wam kawkę...

reklama
hello dzien dobry czesc i czolem kluski z rosolem;-)

Dziewczyny mi zimno czy cieplo i tak sie nie chce wstawac...
Anija nie opuszczaj nas wiecej bo my listopadowki musimy sie trzymac razem, a co zalatwien finansowych to tak udalo sie - na szczescie
Pauka to dobrze ze mezus wraca razem latwiej nawet z problemami
Karola a ty jak tam na nowych mieszkanku? jak Michas w nowych katach?
Dziewczyny pisac no pisac
Ann co u blizniaczek?

Agasta...ja już pamietam czemu sie nie wyspałam!:szok::szok::szok:
Byłam taka zaangażowana w organizacjie twojego ślubu...włosy w kolorze blond:-D i tortu pietrowego że strasznie sie męczyłam żeby zdążyć ze wszystkim na czas!:tak:
No nieźle noc spędziłam...:sorry2::-)

Aniahaven az taki koszmar to byl? :szok: :-D
jestes pewna, ze to byl moj slub? Bo co jak co, ale wlosy w kolorze blond to nigdy nie mialam i raczej miec nie bede :-D
Ja sie wlasnie produkje z upominkami do zlobka, a tak mi sie nie chce :confused:
Wieczorem mam znowu kientke na pazurki a natchnienia brak :wściekła/y: Pogoda taka paskudna ze najchetniej to bym sie polozyla spac :-D

hej:-)

a ja sama siedze w domku, siostra zabrała wiktorie i mam troszke wolnego...:tak:
dzisiaj byłyśmy na kontroli i całe szczęście nic nie słychać na oskrzelach wiki:tak:

pochwale się że zostaje na miesiąc dłużej w PL i idę od poniedziałku na kurs stylizacji paznokci:tak::-)

pauka- jak się czujesz? u nas rownież zapypanie, i śnieg nadal pada... ledwo co wyjechałam samochodem z podworka:-D

aniahaven- nie wiedzialam ze zajmujesz sie slubami;-)

Niunia masakra...Myślałam, że nie wyrobię w pracy...Wyrwałam się do domku na chwilkę po Ketonal bo łeb mi rozsadzało, że :szok::szok::szok::szok: Teraz już troszkę lepiej....:tak::-) i gratuluję podjęcia decyzji o kursie...!!!:-D:-D:tak::tak::tak::-D:-D To jest :-Ddobry fach umiec robić manikiur i tipsy....Niestety moja siostra, po skończonej szkole kosmetycznej i roku prowadzenia salonu juz nie chce się w to bawić....Ciągle jej marudze by dała ogłoszenia, że dojedzie do klienta, ale nie chce jej się...Głupia!:sorry2::sorry2::sorry2::baffled::baffled::baffled:

Ania ty to masz niezłe sny...:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam Was,
Pauka Ty mnie nie przepraszaj:no::no::no::no::no: To ja nawaliłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój mąż (na niego jest konto) dzwonił do banku i poinformowano go, że musi przyjść osobiście odblokować konto:wściekła/y::szok:, bo muszą go wylegitymować czy on to on:baffled::zawstydzona/y:.
Chyba jest trochę zły na mnie, że nagrzebałam, bo on wraca z pracy o 18stej i nie ma jak do tego banku skoczyć, a musi iść osobiście:-(

Pauka trzymam za Was kciuki, aby się w PL wszystko dobrze ułożyło :tak::tak:i przepraszam :-:)zawstydzona/y::-(
Mój Oliwierek całe popołudnie chodził i mówił, że mu zimno, a piec podkręcony był mocno:tak: :szok: Przeziębienie go chwyciło chyba:-(, właśnie wróciłam ze szkoły, wchodzę do dzieciaczków pokoju, a Oliwierek cały rozpalony:-:)-:)-( Podałam mu czopek i mam nadzieję, że prześpi noc spokojnie:tak: Muszę jeszcze zwilżone pieluchy rozwiesić, będzie mu się lepiej spało :tak:.Ja mam już weekend:-):-):-), jutro wolne:tak: z Oliwierkiem będziemy leniuchować, albo sprzątać mieszkanie, aby w sobotę był spokój:tak::tak: Może rogale upieczemy jak w zeszłym tygodniu:confused::confused::confused::tak:
Agasta może trochę głupie pytanie Ci zadam, ale ile min pieczesz bułki w piekarniku:zawstydzona/y::confused::-D Od niedawna mam piekarnik i jeszcze bułek nie piekłam:no:

Niunia powiem Ci szczerze, że moja siostra sama nauczyła się zakładać żelki:tak: Kupiła sobie sprzęt i próbowała na sobie, na mnie, ale robi tylko dla siebie, a teraz nawet już dla siebie jej się nie chce :no:. Nie chce jej się dla ludzi, bo to strasznie żmudna praca:baffled:, powiedziałabym nawet ciężka biorąc pod uwagę, że czasem zdarzają się klientki jaką miała Agasta:szok::wściekła/y: 3-4h za 20e (na niedzieli dziewczyny za tyle się ogłaszały) :szok::baffled: kiepska płaca jak na taką robotę:baffled: W PL już za 30-40zł:baffled:, a gdzie ozdoby, żele itp Za 50e to może i mnie by się chciało:-D:-D
Ja miałam 3 razy żelki i myślałam, że fioła dostane od tego siedzenia:-D:-D:-D:-D

Aniu i jak się Twój sen zakończył, zdążyłaś ze wszystkim na czas:confused: Wesele Agasty udane:confused::-D

Karola żyjesz:szok::-D:confused: Urządziłaś się już:confused::confused::confused::-)

Beauty, a Ciebie to tutaj już wieki nie było:no:

Anja a jak synek reaguje na rodzeństwo:confused::confused::confused: Bo mój Niko non stop chciał tylko kochać swojego braciszka:-D jak Oliwierek był malutki. Nawet do dziś jak Oliwierek śpi to on się w niego wpatruje, całuje i mówi, że Oliś jest słodki:tak::-D:-)

Anna117 dla mnie nie było jeszcze takiego dnia w którym chciało mi się wstać:-D, a taka pogoda powoduje, że rano wyłączam budzik, a zaś biegam, bo za późno wstałam:baffled: i wyrobić się nie mogę:no: Wolę pospać 10min dłużej niż zjeść śniadanie:-D:-D:-D:-D

Natka pracujesz:confused: Nie odzywasz się:no: Jak tam Wasze staranka:confused::-):tak:

Agnes pewnie już w Polsce, kiedy rodzisz:confused::confused::confused::confused:

Ann zapracowana przy bliźniaczkach :confused: Jak sobie radzisz z dziewczynkami:confused::confused::confused: Pozwalają mamie odsapnąć :confused::-) Kiedy synka planujesz;-):-)

Olgunia, Twiggless co u Was, jak chłopcy :confused::confused::confused:

Magdalena co u Was się dzieje, jak Manuel, zdrowy:confused::confused::confused:

Sencilla jak Marysia się ma:confused: Już zdrowa, jak urodzinki minęły:confused: Wrzuć jakieś fotki dziewczynek jak znajdziesz chwilkę:tak::tak::tak: Antosia pewnie urosła, jaki rozmiar nosi:confused: Bo mój Oli taki malutki jak na swój wiek nadal 86-92:szok: No i numer buta 22:tak:

Bira jak Inga w przedszkolu sobie radzi, zostaje już chętnie:confused: Pokaż fotki pokoiku Ingi:tak:
:tak::tak::tak:

MamaMikołaja jeszcze tutaj zagląda:confused::confused:

Jeju pewnie o kimś zapomniałam:confused::confused::confused::-:)-:)-( Wybaczcie, ale sporo nas tutaj jest:tak::-)

Kolorowych snów, dobranoc:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry