reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
Dzień doberek:-)

Hop hop jest tu ktoś???:szok::szok::szok::szok::szok:
A gdzie to wszystkie się podziały???
Wstawać, bo nasze forum zamiera....:szok::szok::-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled:

Moze kawusia was przygoni do kompków....:tak::-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:tak:
Mnie chyba też grypka łapie:wściekła/y: Tak się źle dziś czuje:-(
Wcinam płatki z mlekiem, może się trochę rozgrzeje :nerd:
Anna 117 a nie możesz odstawić małej od cycka na 2-3 dni aż znieczulenie nie zejdzie:confused: Mi po ciąży się 2 zęby pokruszyły, zaplombowane oczywiście:baffled: Musiałam mieć usuwane chirurgicznie :szok: Stomatolog mi powiedział, że jeszcze tak słabych zębów w tym wieku nie widział:szok::no: Ostatnio poszłam do stomatologa z małą dziureczką z tyłu i chciałam zaplombować, a on do mnie, że ten ząb cały się rusza:szok: i muszę usunąć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Powiedział, że on mi może go zaplombować, ale i tak zacznie mnie boleć za tydzień lub dwa:baffled: Dwóch stomatologów to samo mi powiedziało, więc nie miałam wyjścia musiałam usunąć:wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y::-(
Niko dziś do mnie rano w szkole mówi "mamusiu, a zrobisz dziś dobry placzuszek, albo te pyszne rogaliki":confused::-D, więc biorę się do pracy, bo synek sobie zażyczył pyszności na dziś:-D:tak:

No wlasnei Aneto myslalam o tym ale jakos sie boje mimo wszytsko..a zeby robione wlasnie mnie bola..:baffled::-(

Tez mam to samo kochana,a leczylam wlasnie jak bylam juz w ciazy w holandii i normalnie dostalam znieczulenie.Lepiej idz i sie zapytaj jak to jest.Pamietam,ze jak pracowalam w niemczech to moja szefowa miala leczone zeby pod znieczuleniem,a tez wtedy karmila.Dziewczyna kumpla z pracy jak byla w ciazy to miala cosik robione z zebolami i to pod narkoza.Ja jestem zdania,ze jak mam wszystkie zebole stracic to juz lepiej zaryzykowac.Bola mnie te robione zebicha i mam juz umowiona wizyte w pl bo jedziemy na wielkanoc. Zreszta czym to tak walsciwie grozi???Wie ktos???Jaki to ma dokladnie wplyw na dziecko???
Ja mysle,ze lekarz wie naklepiej wiec jemu pozostawie podjecie decyzji

Anna z tego co ja wiem, to nie ma raczej przeciwwskazań do znieczulenia zarówno w ciąży jak i podczas karmmienia, bo ona znieczula miejscowo i nie idzie odwodowo po org...Sama robiłam zęba w ciąży i normalnie dostałam znieczulenie:tak::-) Więc napewno decyduj sie i rób zęby jak najszybciej!:tak::tak::tak::tak:

dzien dobry
Anna znieczulenie denstystyczne jest bezpieczne i nie ma zadnego wplywa na mleko matki. Ciaza "zjadla" mi 5 zebow i latalam dziury 2 miesiace po porodzie, karmilam wtedy piersia, pytalam dentyste dla pewnosci 3 razy o znieczulenie i powiedzial mi z akazdym razem, ze nie ma to zadnego wplywu na mleko i jest bezpieczne dla dziecka :tak:
Aneta zdrowka dla Ciebie i synka. Co do bulek to pieke na 220 stopni 13 min mimo, ze na opakowaniu sa podane inne parametry. ja lubie takie chrupiace i musza miec ladny kolorek :-D uzywam termoobiegu i wtedy mozesz piec na dwoch poziomach jednoczesnie. jak mam mala ilosc bulek to pieke wtedy w piekarniku z comi magnetron, bo sie spokojnie mieszcza :tak: a jakosciowo sa takie same :tak:
Aniahaven gdzie jestes, zaspalas dzisiaj ;-)
Sencilla jak Wasze zdrowko? mam nadzieje ze jestescie juz wsyztscy zdrowi

Witam
Aneta ale mega posta napisałaś:szok::szok::-DFajny...:-D
Solenizantom życze wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka:tak:
Anno ja w ciąży tez miałam leczone zęby ze znieczuleniem :tak:
Jak czasu starczy to was podczytam a dziś tylko ostatnią stronę zdążyłam i pisze do was że żyje:tak::tak::-) Już wszystko na swoim miejscu w domu...:tak::tak:
Internet będziemy mieć dopiero 19 lutego:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nowe budownictwo i nie ma łącza:no:
Michaś cały czas wisi na mnie i nawet do wc za mną chodzi:sorry2:Jest taki rozbójnik że szok,tylko na złość robi:confused:Mam nadzieję ,że mu to szybko przejdzie:sorry2:
Tata wczoraj pojechał do pl więc jestem cały dzień:confused: Ale nie długo bo w niedziele przyjeżdza tściowa:szok::tak::tak::-)

reklama
Do góry