reklama
anna117
Fanka BB :)
Hello hello
no mnie przygonila
cizeka noc mialam bo mi 2 zeby po ciazy poszly i mnie bola a u dentysty nie dostane terazznieczulenia bo karmie wiec sie musze mordowac...mala lezy w lozeczku i gada z zabawkami
pogoda deszczowa i kurde nie chce sie przez to nic..
no mnie przygonila
cizeka noc mialam bo mi 2 zeby po ciazy poszly i mnie bola a u dentysty nie dostane terazznieczulenia bo karmie wiec sie musze mordowac...mala lezy w lozeczku i gada z zabawkami
pogoda deszczowa i kurde nie chce sie przez to nic..
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Dzień dobry
Mnie chyba też grypka łapie
Tak się źle dziś czuje:-(
Wcinam płatki z mlekiem, może się trochę rozgrzeje
Anna 117 a nie możesz odstawić małej od cycka na 2-3 dni aż znieczulenie nie zejdzie
Mi po ciąży się 2 zęby pokruszyły, zaplombowane oczywiście
Musiałam mieć usuwane chirurgicznie
Stomatolog mi powiedział, że jeszcze tak słabych zębów w tym wieku nie widział
Ostatnio poszłam do stomatologa z małą dziureczką z tyłu i chciałam zaplombować, a on do mnie, że ten ząb cały się rusza
i muszę usunąć 

Powiedział, że on mi może go zaplombować, ale i tak zacznie mnie boleć za tydzień lub dwa
Dwóch stomatologów to samo mi powiedziało, więc nie miałam wyjścia musiałam usunąć
:-(
Niko dziś do mnie rano w szkole mówi "mamusiu, a zrobisz dziś dobry placzuszek, albo te pyszne rogaliki"
, więc biorę się do pracy, bo synek sobie zażyczył pyszności na dziś

Mnie chyba też grypka łapie

Wcinam płatki z mlekiem, może się trochę rozgrzeje

Anna 117 a nie możesz odstawić małej od cycka na 2-3 dni aż znieczulenie nie zejdzie

Niko dziś do mnie rano w szkole mówi "mamusiu, a zrobisz dziś dobry placzuszek, albo te pyszne rogaliki"

anna117
No wlasnei Aneto myslalam o tym ale jakos sie boje mimo wszytsko..a zeby robione wlasnie mnie bola..
:-(

Czarna_Smoczyca
No wlasnei Aneto myslalam o tym ale jakos sie boje mimo wszytsko..a zeby robione wlasnie mnie bola..:-(
Tez mam to samo kochana,a leczylam wlasnie jak bylam juz w ciazy w holandii i normalnie dostalam znieczulenie.Lepiej idz i sie zapytaj jak to jest.Pamietam,ze jak pracowalam w niemczech to moja szefowa miala leczone zeby pod znieczuleniem,a tez wtedy karmila.Dziewczyna kumpla z pracy jak byla w ciazy to miala cosik robione z zebolami i to pod narkoza.Ja jestem zdania,ze jak mam wszystkie zebole stracic to juz lepiej zaryzykowac.Bola mnie te robione zebicha i mam juz umowiona wizyte w pl bo jedziemy na wielkanoc. Zreszta czym to tak walsciwie grozi???Wie ktos???Jaki to ma dokladnie wplyw na dziecko???
Ja mysle,ze lekarz wie naklepiej wiec jemu pozostawie podjecie decyzji
Anna z tego co ja wiem, to nie ma raczej przeciwwskazań do znieczulenia zarówno w ciąży jak i podczas karmmienia, bo ona znieczula miejscowo i nie idzie odwodowo po org...Sama robiłam zęba w ciąży i normalnie dostałam znieczulenie
:-) Więc napewno decyduj sie i rób zęby jak najszybciej!

dzien dobry
Anna znieczulenie denstystyczne jest bezpieczne i nie ma zadnego wplywa na mleko matki. Ciaza "zjadla" mi 5 zebow i latalam dziury 2 miesiace po porodzie, karmilam wtedy piersia, pytalam dentyste dla pewnosci 3 razy o znieczulenie i powiedzial mi z akazdym razem, ze nie ma to zadnego wplywu na mleko i jest bezpieczne dla dziecka
Aneta zdrowka dla Ciebie i synka. Co do bulek to pieke na 220 stopni 13 min mimo, ze na opakowaniu sa podane inne parametry. ja lubie takie chrupiace i musza miec ladny kolorek
uzywam termoobiegu i wtedy mozesz piec na dwoch poziomach jednoczesnie. jak mam mala ilosc bulek to pieke wtedy w piekarniku z comi magnetron, bo sie spokojnie mieszcza
a jakosciowo sa takie same 
Aniahaven gdzie jestes, zaspalas dzisiaj ;-)
Sencilla jak Wasze zdrowko? mam nadzieje ze jestescie juz wsyztscy zdrowi
Anna znieczulenie denstystyczne jest bezpieczne i nie ma zadnego wplywa na mleko matki. Ciaza "zjadla" mi 5 zebow i latalam dziury 2 miesiace po porodzie, karmilam wtedy piersia, pytalam dentyste dla pewnosci 3 razy o znieczulenie i powiedzial mi z akazdym razem, ze nie ma to zadnego wplywu na mleko i jest bezpieczne dla dziecka

Aneta zdrowka dla Ciebie i synka. Co do bulek to pieke na 220 stopni 13 min mimo, ze na opakowaniu sa podane inne parametry. ja lubie takie chrupiace i musza miec ladny kolorek

Aniahaven gdzie jestes, zaspalas dzisiaj ;-)
Sencilla jak Wasze zdrowko? mam nadzieje ze jestescie juz wsyztscy zdrowi
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Aneta ale mega posta napisałaś

Fajny...
Solenizantom życze wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka
Anno ja w ciąży tez miałam leczone zęby ze znieczuleniem
Jak czasu starczy to was podczytam a dziś tylko ostatnią stronę zdążyłam i pisze do was że żyje
:-) Już wszystko na swoim miejscu w domu...

Internet będziemy mieć dopiero 19 lutego

Nowe budownictwo i nie ma łącza
Michaś cały czas wisi na mnie i nawet do wc za mną chodzi
Jest taki rozbójnik że szok,tylko na złość robi
Mam nadzieję ,że mu to szybko przejdzie
Tata wczoraj pojechał do pl więc jestem cały dzień
Ale nie długo bo w niedziele przyjeżdza tściowa

:-)
Aneta ale mega posta napisałaś

Solenizantom życze wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka

Anno ja w ciąży tez miałam leczone zęby ze znieczuleniem

Jak czasu starczy to was podczytam a dziś tylko ostatnią stronę zdążyłam i pisze do was że żyje

Internet będziemy mieć dopiero 19 lutego

Michaś cały czas wisi na mnie i nawet do wc za mną chodzi

Tata wczoraj pojechał do pl więc jestem cały dzień

reklama
anna117
No wybiore sie do dentysty i zapytam jak to jest