reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Jestem i ja :-)

Bira gratulacje! Super, ze Inga sie tak poprawila :-)
Jakis baby boom na naszym forum :-D
Sencilla a Ty gdzie sie podziewasz?
Aniahaven jak sie czujesz?
Karola jak Michas uspokoil sie?

Znalazla sie przyczyna szalenstwa i marudzenia mojej cory. Przebila jej sie gorna czworka :szok::szok::szok:

reklama
Ale nam sie forum szybko rozmnaża!:szok::-D:szok::-D Super!!!
Bira...

Agasta mi troche lepiej tyle że ciągle jakby ktoś ze mnie powietrze wypompował:dry:...
Lece na kanape obok mężusia!;-)

Dzięki dziewczyny za gratki:-) My jesteśmy przeszczęśiwi. Trzy miesiące starań i mamy efekt:-)
Fakt, ten rok jakiś obfty w dzieci będzie:-) W każdym raze wśród moich przyjacioł, znajomych i rodziny:-) W samym kwietniu urodzi się dwójka a w maju czwórka dzieci:-):-)

Witam,
Bira, Nikita gratulacje z okazji dwóch II :tak::tak::tak: Zdrówka Wam życzę:tak::tak::tak:
Bira ja myślałam, że do tej polskiej szkoły mogą uczęszczać dzieci od 6 roku życia:szok::tak: Pewnie, że chce chodzić na te zajęcia z moimi dzieciaczkami:tak::tak::tak:. Właśnie doczytałam, że ta szkoła jest dla dzieci od 3 roku życia :confused: :-(Kolejne zajęcia 6 lutego:confused: Ta przyjemność na 2 moich dzieci kosztuje 240e:confused: Muszę ich zapisać czy jak przybędziemy to wtedy ich zapisuję:confused: Całą kwotę muszę zapłacić na pierwszych zajęciach:confused: Przepraszam, że Ci tyle pytań zadaje:baffled::cool2: Jak wyglądają takie zajęcia:confused:
Ja się wypieram zawsze w środę do świetlicy polskiej i dotrzeć nie mogę:baffled: W środę nie pracuję i zazwyczaj mi się z domu na taką pogodę ruszać nie chce:baffled:, ale pewnie jak się pogoda poprawi to przybędziemy:tak::tak::tak:

Anna wrzuć fotkę nowej fryzurki:tak:
Aniu, Gosiu, Pauko łącze się z Wam w grypie:baffled: Ja wzięłam w czas gripeks i na razie mnie nie rozłożyła na łopatki, mam tylko katar:baffled:

Karola nowe budownictwo powiadasz:-):tak::-):-):-) Tylko się cieszyć i siostrzyczkę dla Michałka planować:-D:tak:

Agasta ile Claudia ząbków już ma, że 4 wychodzą:confused:

Czarna dobrze, że ja kota nie mam, bo nie wstałabym o tej godzinie do konta:no::baffled: Ja jak Agasta jak już wstanę to zaś zasnąć nie mogę:no:

Była któraś z Was kiedyś u wróżki, jakie wrażenia, sprawdziło się:confused:

Częstuję rogalami z pyszną marmoladką, jeszcze z 15szt zostało, ktoś chętny:confused::-)

Aneta, te zajęcia sa od drugiego roku życia. Dla tych maluchów koszt semestru to 15 euro. Dla drugiego nie wiem, ale na pewno nie płaciła byś tyle, co tam jest podane bo to cena za rok, a ponieważ rok szkolny już w połowie, więc tylko za semestr trzeba zapłacić. Nie musisz płacić od razu, możesz przyjśc i zobaczyć czy Ci odpowiadają te zajęcia. Najbliższe są w sobotę i za dwa tygodnie dzieciaki mają bal karnawałowy a później jest dwa albo trzy tygodnie przerwy na ferie. Na stronie sa pewne nieścisłości z tego co widzę. A zapisujesz jak się zdecydujesz tam chodzić.
A do świetlicy też zapraszam. Atmosfera sympatyczna, można posiedzieć, poplotkować, wymienić się doświadczeniami. Naprawdę śwetna inicjatywa.

U wróżki kiedyś byłam z koleżankami... w zasadzie parę razy byłyśmy i takich pierdów mi naopowiadała, że szkoda gadać. Ale raz znajoma postawiła mi horoskop i sprawdziło się absolutnie wszystko. I sprawdza do tej pory, bo to horoskop na wiele lat. Miał wielkość ponad 100 stronicowej książki..

Ostatnia edycja:
Bira dzięki za info, wyślij mi swój numer na pw to się umówimy na sobotę w szkole:tak:
Pytam o wróżkę, bo mi wróżka wróżyła przez internet, podałam tylko datę urodzenia i imię, a ona mi powiedziała bardzo dużo tego co już było i wszystko prawda:tak::tak::tak::tak: O przyszłości też mówiła:-)

Ostatnia edycja:
Aneta claudia ma 9 zebow w tym 4 jedynki, 4 dwojki i jedna czworka :szok: trojki zaspaly chyba :-D

Szkoda, ze u nas nie ma nigdzie w poblizu polskiej szkoly czy swietlicy :confused:

W pl blisko mojej mamy jest wrozka, ktora wszyscy sobie chwala. ona to skubana ze zdj wyczyta jakie choroby itp. Sasiadce powiedziala, ze maz ja zdradza i faktycznie tak bylo i sie rozwiedli po niedlugim czasie. A drugiej babce powiedziala ze ma isc do lekarza i sie porzadnie przebadac, bo ma jakiegos guza w sobie. i okazlao sie ze ma kobieta raka :szok:

Agasta no ta moja wróżka też dużo mi powiedziała, dużo prawdy, a nawet poradziła mi w jednej sprawie jak mam postąpić, bo widziała, ze się waham (o nic jej nie pytałam oczywiście) :-).

Anetko ja u wróżki nie byłam i...chyba sie już nie wybiore!To co chciałam wiedzieć już sie zrealiowało albo realizuje....:-DA reszta niech będzie słodką niespodzianką dnia kolejnego!;-)
Agasta często "trójki" wychodzą po "czwórkach":tak::tak::tak:i nie ma w ty nic niepokojącego...

Mi jakby troszkę lepiej...ale już zmykam do łóżeczka!Dobranoc!

reklama
:-)

dziekuje za gratulacje :-)

bira gratuluje, ja mam termin na 6 pazdziernika a ty?? a do kogo bedziesz chodzila na prowadzenie ciąży?? ;-) super ze twoja corcia taka madra i dzielna, juz sie doczekac nie moge jak moja Asia zacznie sie bawic i zaskakiwac mnie swoimi madrosciami :-) no i oczywiscie czekamy na zdjecia nowego doroslego pokoiku :-)
dzis z mężem wybraliśmy imionka gdyby to byla dziewczynka badz chlopczyk :-)
a więc u dziewczynki wachamy sie miedzy Noemi a Inez :-) to wybrał mój mąż a ja standardowo polskie imie dla synka Nikodem, :-) moja kolezanka ma chrzesniaka Nikodema i uwielbiam jak o nim opowiada Nikoś to Nikoś tamto taki słodki chłopczyk z niego :-)
ale szczerze mówiąc chciałabym dziewczynke jeszcze jedną :-)
w poniedzialek ide na USG podejzec fasoleczke nasza :-)

Asiunia moja sobie smacznie spi jak aniolek w koncu przesypia cale noce narazie z zabkamio mamy spokuj :-)

mialam wstawic te suwaczki ale nie potrafie normalnie empa jestem, ktos chcial zebym wstawila zdjecia Asiuni ale to tez trudne dla mnie, pomozcie :-)
ok lece do meza do lozka sie wyspac bo jutro a raczej juz dzis niedziela taki rodzinny dzien:-)
dobra uciekam, dobranoc

Do góry