reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry!!!!!

Ja też mam dziś poranek lenia normalnie jutro ma padać i dziś jest niskie ciśnienie :tak::tak::tak::tak:już sobie wypiłam kawe chociaż w ciąży nie pije ale dziś bym się normalnie nie obudziła :tak::tak::tak::tak:na obiad gotuje zupe jarzynową:tak::tak::tak:

Pauka co u Was:confused:, dawno Cię nie było :no:
Agnes ja również jestem niskociśnieniowcem, więc chodzę dziś jakaś nie przytomna dzisiaj :rofl2:
Lecę chyba z dzieciaczkami na spacer bo ich energia rozpiera :-D Mam nadzieję, że się nie rozpada :confused:

Witam...

Ja dziś zaspałam...o 8.20 w łóżku!:szok:wszyscy śpią a na 8.45 do przedszkola Erni Karina też a ja na 9.00 do szkoły!:-D Jeszcze musiałam do AH po owoce bo wszystkie jabłka zjedli tylko grejfruty zostały...

Mama happy... Karincia sie pochwaliła że bedziemy mieć dzidziusia!:-):-):-)

Agnes dopiero dojrzałam że Ty już przy końcówce ciąży :szok:, jak ten czas zleciał
Anetko jak porządki idą :-)
Aniuhaven rodzinka pewnie zadowolona, w końcu rodzinka się Wam powiększy :tak:
Agasta meliska na spanie najlepsza ;-)
Karola a co u Was? teściowa w końcu już jutro jedzie :-D
Pauka mało coś piszesz :sorry:

Robale mi też szybko ten czas zleciał a tak się bałam jak zaszłam w ciażę głównie dlatego że nie wiedziałam jak to będzie czy nie będę musiała siedzieć sama w PL ale na szczęście całą ciążę się czułam bardzo dobrze i mogłam sobie spokojnie być w NL i chyba dlatego tak szybko mi to zleciało a za miesiąc mam nadzieje że już bedzie ze mną moja mała córeczka i też będzie wszystko ok tak żebym mogła z nią jak najszybciej pojechać z mężem do Holandii :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Teraz z Dawidkiem idziemy na małe zakupki:tak::tak::tak::tak:

Witam

ale dzisiaj kasy wydalam:szok::szok::szok: kupilismy Jessi krzeselko do karmienia Chicco Polly 2in1.Przymiarka juz byla i bardzo pozytywnie :tak:

Załączniki

• P2261210.JPG
    P2261210.JPG
    55,1 KB · Wyświetleń: 43
  • P2261213.JPG
    P2261213.JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Witam wieczorowa pora
ja dzis skonczylam prace o 10:30 :szok::szok::szok: tak malo roboty bylo ze nas wyslali do domu a mieslismy pracowac do 12.
Wiec pojechalam sobie do apeldoornu i znowu kupe kasy stracilam :szok::-D kupilam arnoldowi 2 pary jeansow i jedne niestety sa za male :wściekła/y: wiec za tydz znowu jade zeby oddac :-) pryz okajzi wejde do sklepow do ktorych dzis nie zdazylam, bo taka wichiura sie zerwala ze malo co mnie w wozkiem nie porwalo :-D:szok:
Kupialm sobie sztruksy za 3 euro :szok: pare bluzeczek i sweterkow, malej sukienke, kurtke i spodnie przeciwdeszczowe na rower w H&M na wyprzedazy z 30 e na 9 e przecenione :szok:

Do góry