reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Agasta ale Ty szalejesz ostatnio z tymi zakupami :-D Spodnie dla siebie w H&M kupiłaś za 3e :szok:
Czarna Jessy siedzi w nowym krzesełku jak Królowa :-D:-D Śliczna malutka :tak::tak::-)
Sencilla jak zawsze się gości :-D:tak: Fajnie, że odwiedziny się udały :tak:
Robale porządki zrobione tzn posprzątałam całe mieszkanie i nawet w szafie, ale nie tej co planowałam :-D:-D:-D Placuszek na weekend już w pół zrobiony tzn ciasto się chłodzi w lodówce, a robię ten Jabłecznik półfrancuski Arletki :tak::tak:

reklama
Witam
Agasta to prawie wolne dzisiaj miałaś:-D Fajnie ,że zakupy się udały:tak::tak:
Czarna widać Jessi bardzo spasowało krzesełko bo zadowolona i dumna w nim siedzi:tak:
Aniu Karrinka się pochwaliła babci .... dzieciaczki szczęśliwe że rodzina się powiekszy:happy:
Robale jutro odwoże teściowa na dworzec:tak:Pózniej będe sama do nocy ,bo A pracuje prawie na drugim końcu holandii i to w dodatku do 18:eek::cool: A w niedziel znów przyjezdza mój tato:tak::cool2:
Aneta co za dobroci znów pieczesz!
miłego wieczoru

Karola no właśnie chciałam Ci napisać czy jutro wpadniecie, ale widzę, że znów nici ze spotkania :confused: Masz kochanego tatusia, pewnie będzie opiekował się Michałkiem gdy Ty będziesz w pracy:confused::tak::-)

Ostatnia edycja:
A ja jestem sama jeszcze z miesiąc chyba ze moja mała się pospieszy z przyiściem na swiat ;-);-);-)ale lepiej niech posiedzi jeszcze w brzuszku jakoś to wytrzymam:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Czarna Jessy ma superowe krzesełeczko i chyba jej też się podoba:tak::tak::tak:
Anetko ten twój jabłecznik wygląda smakowicie :tak::tak::tak::tak:az sama mam ochotę jabłecznik to moje ulubione ciasto;-);-)

Aneta masz racje ,tato bedzie pilnował Michasia jak ja będe w pracy:tak:
Sencilla ja znów od wtorku będe bez A do sobotniej nocy:-( No ale cóż lepsza daleka praca niż żadna...:tak:

Wiesz co, Karola, juz o tym myslalam i wyglada na to, ze chyba tak zrobie. Choc tu bardzo duzo osob w okolicy sprzata i nie jestem pewna, czy znajde chetnych.
Poza tym... nie zrozumcie mnie zle.. Uwazam, ze kazda praca dobra i potrzebna i chetnie podejme sie kazdej pracy, jesli taka bedzie koniecznosc.. Ale nie chcialabym "stac w miejscu"... Na pewno wiecie, o co mi chodzi. Oprocz komunikatywnego holenderskiego znam b. dobrze dwa jezyki obce, mam 2 kierunki studiow skonczone i chcialabym znalezc cos w zawodzie.. Wiem oczywiscie, ze jest ciezko, zreszta pracowalam juz sprzatajac i w barze i jest to dobra praca. Ale chcialabym zdobyc tez doswiadczenie na innym polu... Mysle, ze mnie rozumiecie. Wiem tez, ze duzo jest takich osob jak ja i nie maja pracy, bo po prostu sa takie czasy. Ale rozgladam sie caly czas :tak:

reklama
Do góry