reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry,
dziwna ta nowa szata graficzna forum :sorry:
Arnolda kuzynka dzwonila do nas dzisiaj zeby powiedziec, ze jest w ciazy z 3 dzieckiem i ma termin na wrzesien :-D Bogaty w dzieci wsrod rodziny i znajmocyh bedzie dla mnie tegoroczny wrzesien :-D
Tak poza tym to nic ciekawego, deszcz pada caly dzien, wiec siedzimy w domu jak mumly :wściekła/y:

czesc dziewczyny
jakos dziwnie z tym nowym forum, chyba bedziemy musieli sie przyzwyczaic
a u nas taki deszcz juz od rana ze przesiedzimy dzisiaj w domu chyba, obiad mlodemu juz ugotowalam wiec mam luz, szkoda ze moj juz w pracy pewnie znowu do 10 :-(
Aniu spij spij, dzidzius sie nauczy i pozniej tez bedzie dobrze spal
ide zobaczyc na mojego spioszka

Aniahaven pytanie do Ciebie
Administrator pisze zeby pytania keirowac do moderatorow, wiec kieruje je do Ciebie :-)
czy da sie wylaczyc te bezsensy, ktore wyswietlaja sie po prawej stronie forum?
Bo juz mnie to denerwuje :sorry:

Agsta dobre pytanie... ja nic nie widze ale Anna tez do mnie pisała że sie zalogować nie może bo jakieś bzdury jej wychodzą....
Napisałam już do admina ...i czekam...
Poza tym napisali tak;

"Nowe forum już działa! A to dopiero początek zmian :-) W najbliższych dniach będziemy poprawiać wygląd i działanie. Mogą się jeszcze zdarzyć jakieś drobne potknięcia. Forum wygląda i działa lepiej w nowoczesnych przeglądarkach takich jak Firefox, Safari i Google Chrome. Jeśli używasz starszej przeglądarki, zwłaszcza Internet Explorer 6.0, forum może wyglądać gorzej i działać trochę wolniej. Zmiana przeglądarki nic nie kosztuje. Więcej informacji...Nie działa jeszcze logowanie przez Facebook. Staramy się przywrócić tę funkcjonalność, ale potrzebujemy jeszcze trochę czasu..."

więc może to są te ichDROBNE POTKNIECIA nad którymi pracują!

Witam niedzielnie
Agasta kliknij w podwójną niebieską strzałkę bardziej u góry po prawej stronie :tak:
Gosiu fotki z nowego aparatu wrzucałam chyba w środę, ale w domy zrobione, bo zawsze co się na spacer chcemy wybrać to albo pada, albo wieje, więc wychodzimy tylko na takie szybkie wietrzenie umysłu przed dom lub ogród
:cool:

Ostatnia edycja:
Cześć
Wow co za zmiany ...mnie też to w oczy razi:tak:Ale trza się przyzwyczajać skoro ma być jeszcze więcej zmian:eek:
Ania odpoczywaj i śpij bo póżniej .... sama wiesz co cię czeka:tak::-)
Niunia gratulacje dla siostry:tak:

Mój tato już dotarł:tak: Michałek zachwycony ,że znów dziadek jest z nami:tak:

reklama
No ja juz tez do tego doszlam, ale dzieki :-)
Teraz za to wkurza mnie cos innego :wściekła/y:
Brak opcji POKAZ PIERWSZY NIEPRZECZYTANY POST.
Jak otwiera mi sie Holandia to owszem na ostatniej stronie ale pierwszy post na str mi pokazuje :wściekła/y:
Nie rozumiem po co te zmiany :no: po co zniemiec cos co dobrze funkcjonowalo :wściekła/y:

Do góry