reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej dziewczynki !!!

u nas dzisiaj pogoda do niczego wieje a do tego weczorem ma padać snieg a miała być wiosna już było tak ładnie ciepło
Ja dziś na obiadek ugotowalam już zupkę ogórkową zaraz malego kladę spać i trochę posprzatam a potem idę do ginekologa będę dziś miala szczegółowe usg może już ostatnie !!!!!

Czarnaa problem w tym, że my chcieliśmy jechać w 6 :tak::tak::tak: My i jeszcze 2 pary, a last minute na tyle osób nie złapiemy :no:
Już nawet droższą opcję wybraliśmy i niestety koniec oferty. Uparliśmy się na jeden hotel, który jak się okazało ma już zarezerwowane wakacje na cały rok :szok:
Ja zawsze jak się z czegoś za szybko cieszę to tak zaś wychodzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(
Pojechałam na małe centrum, aby sobie poprawić humor zakupami i nic mi się nie podobało :no: Wyprzedaży dużo, ale te ciuchy jak na wieloryba :-( Kupiłam sobie tylko jedną bluzeczkę.
Agasta ja w hemie też byłam, ale winda się zacięła i na 3 piętro nie wjechałam :wściekła/y:, a miał to byś miły dzień :-(

Chociaż tyle, że słońce świeci :tak:

Witam
Pauko
W DNIU URODZIN

Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie życzę!

Aneta nie denerwuj się:no:Może nadarzy się lepsza wycieczka:tak:
Agasta a nie mogłaś mówić wcześniej o żaluzjach ,ja do całego mieszkania kupiłam zasłony;-) a mogłam kupić żaluzje ...;-):tak:
Po obiadku idziemy na spacerek nad morze:tak:

Ostatnia edycja:
Kobitki gdzie się podziewacie??:szok: Czyżby wszystkie u Pauki na urodzinach były;-):-)
Aneta wchodzi ci str spółdzielni? Bo mi sie nie da otworzyć:wściekła/y::no:

Ostatnia edycja:
reklama
okien nie wymylam, bo sie rozpadalo :wściekła/y: ajak przestalo padac to jzu mi sie nei chcialo :zawstydzona/y:
zrobilam sobie za to pazurki :-D

Do góry