reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry!!!!!
Dziewczynki jak po świętach!!!!!!

Bira super fotki mała urocza !!!!

U nas noc minęla spokojnie mała obudziła się tylko 2 razy na jedzonko zobaczymy jak będzie w ciągu dnia bo przez te dwa dni nie mogła się najeść zasypiała przy cycku a jak ją odkładałam do łóżeczka to po 15 minutach się wybudzała i odrazu do jedzenia !!!!!!!
aha i na imię będzie miała jednak Julia bo mój mąż nie chciał się zgodzić na Zosię bo mówil że jak pojdzie do szkoły to będą na nią wolać Zośka albo Zocha i Maja też nie przeszła !!!!!

Teraz uciekam zapisać małą do przychodni !!!!!

dzien dobry:-)

i jak po świętach, poobjadane wszystkie?? :-)
My wczoraj wróciliśmy wieczorkiem, święta zaliczam do udanych, wypoczelismy, pospacerowaliśmy i to wszystko w rodzinnym gronie było super :-D Asia też zadowolona troche w niedziele była niegrzeczna i dała nam w kość ale to w końcu dziecko :-) za to wczoraj aniołek z tej naszej córki :-)

bira zdjęcia super :-) no i zoo tez jest świetne swojego czasu tez tam jezdzilismy i jeszcze do zoo w Amsterdamie ale to lepsze ;-) no i fajnie że niedziele miło spędziliście, powiedz mi bratowa a szwagierka to ta sama osoba czy masz tu w Hadze jeszcze rodzenstwo? bo ja się gubię ... ciesze się że było u was miło, pewnie dzidziuś w brzuszku tez zadowolony:-) No i z tego co piszesz to widać Inga uwielbia tą małą Twojego brata, więc z rodzeństwa będzie zachwycona co? nic tylko sie cieszyć :-D
aniahaven a Ty jak sie czujesz? maluszek już ładnie kopie? :-)

my dzisiaj wybieramy sie na po świąteczne zakupy do naszego nowego domku :-) dla dzidziusiów jeszcze nie ale juz sie doczekac nie moge jak bede im wybierała mebelki do pokoju :-D

Agnieszka, mała się niedługo przestawi i będzie ok. Wstaw jakieś zdjecia Julci :-) A jak Dawidek?

Nikita, ja mam brata w Hadze i mój S. ma brata ale w Amsterdamie. Szwagierka, to żona brata mojego meża :-)
Kiedy przeprowadzka?

Bira Dawidek cały czas podchodzi do łóżeczka i zagląda do malej i chce ją przytulać jak ja z nią leżę i karmię to on też się kładzie obok !!!!!!
ale boję się go zostawić samego bo nigdy nie wiadomo co mu przyjdzie do głowy!!!!

a to moje maleństwo!!!! 104..jpg

Witam i ja!

W końcu wdarłam sie /dosłownie/ do domu bo sobie drzwi zatrzasnęłam wychodząc na 16.00 do dentystki z Kariną!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zadzwoniłam do mojego z nadzieją że szybko wróci ale on dopiero na 20.00 będzie w domu, więc trochę pospacerowaliśmy, zaliczylismy popołudniowy lunch z fastfoodami:dry: i w końcu wymyśliłam jak wejść do domu.
Zadzwoniłam do właściciela i poprosiłam o pozyczenie zapasowych kluczy:-D! Więc w końcu jestem..home sweet home!:cool2:

Agnes maleńka słodziutka - ja już sie nie mogę doczekać takiej kruszynki w domu!:-D

Nikita ja już maluszka obczaiłam w 13 tyg.:tak:ma aktywniejsze tygodnie i mniej, ale najbardziej lubi fikać po kąpieli weczornej jak sobie już w łóżku leże!:-D
Niestety dziś przez te harce wogóle oka nie zmrużyłam, całą noc sie przewracałam z boku na bok...nie wiem co to było bo poprzedniej spałam jak zabita że nawet o 3.00 na siu-siu nie wstałam!:-p

Bira ale ci zazdroszczę tak licznej rodzinki - ja niemam nikogo w obrębie 1000km!:szok:

czesc dziewczyny
ja rowniez witam poswiatecznie, szkoda ze swieta sa takie krotkie
Agnes malenka sliczna, taka kruszynka
Aniu to dobrze ze do 8 nie musialas czekac, jednak jak czlowiek musi to zawsze cos wymysli. Aniu ja tez tu nie mam kompletnie nikogo, sama jestem jak palec i czasami mi to strasznie dokucza
Bira swietnie zdjecia robisz, national geografic poprostu, masz talent
jutro do pracy znowu :-/ za to w czwartek jedziemy do Haarlemu

reklama
Do góry