reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

dzien dobry
oj wszystkie chyba jeszcze swietuja, albo nie moga sie podnies po swiatecznym obzarstwie:-)
u nas pogoda dzisiaj jak latem w domu nie chce sie siedziec, a moj spioszek ucina sobie popoludniowa drzemke
Agnes jak malutka??? spi dobrze w nocy??? i jak ty sie czujesz? smigasz juz po domu pewnie:tak::tak:
Sencilla cos tam pamietam:-p czasami ktos taki sie tu pojawia na forum :-D:-D:-D:-D co u ciebie slychac, jak dziewczynki???? prace juz znalezliscie

reklama
Gosiu malutka w nocy ładnie śpi budzi się 2 razy na karmienie czasem 3 razy a pozatym jest spokojna w dzień też nie ładnie śpi tylko w dzień nieraz zasypia przy cycku boję się zeby się tak nie przyzwyczajla tym bardziej że nie chce smoczka ale dziś byla u nas połozna i od jutra mam ją werandować a od poniedziałku już mogę z nią wyjśc na pierwszy spacer już się doczekać nie mogę bo mam dość tego siedzenia w domu a czuje się już dobrze wogóle stwierdziłam ze macierzynstwo super sprawa przy pierwszym dziecku byłam bardziej tym wszystkim zestresowana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale teraz jest extra!!!!!!
widzę ze jeszcze dziewczyny swiętują bo pustki na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam!

Sencilla jak po świętach?Fajnie że jesteś....:tak:
Agnes kto świetuje to świętuje:-p...ja dzis trzy domy posprzątałam z moimi milusinskimi!:-D
Miała być wolna sroda!:wściekła/y::rofl2::dry:
A u nas pewnie jeszcze dziś popada bo sie zachmurzyło i jakoś duszno...
Lece na kanape - dychnąć i biore sie za swój domek,pranko i obiad mnie jeszcze dziś czeka!:-)

Hej Kobitki

Po 1 i najważniejsze to AGNES serdecznie Ci gratuluje córeczki !!

Jak po świętach? Bo ja dopiero dzisiaj moge sobie na necie posiedzieć :/ I jak widać mam troche zaległości!! Wielkanoc spędziliśmy u szawgra więc o kompie mogłam zapomnieć. A wczoraj jak już się zabierałam do komputera okazało się, że nie ma internetu!! Na szczęście dzisiaj już jest OK.
Wczoraj byłam na kontroli i mogłam sobie posłuchać bicia serca mojego maleństwa. Postanowiliśmy z mężem, że chcemy niespodzianke i nie chcemy wiedzieć, czy będzie chłopiec czy dziewczynka.

Gosia1977 masz racje, przynajmniej w moim przypdaku. Świąteczne obrzarswto daje mi popalić. Czuję się jak balon. A w dodatku zjadam wszystko co mi w ręce wpadnie!! Jak tak dalej pójdzie to będzie masakra.

W prcy bez zmian. Ciągle latam z hali na hale i się pytać muszę gdzie mam robić następnego dnia!! Przesrane! A na dodatek dzisiaj to byłam zmuszona się opierdzielać, czego nieznosze!! Wole coś robić niez łazić bez celu - bo usiąść to za bardzo nie ma na czym a nogi bolą jak cholera!!
Dość już tego narzekania uciekam coś zjeść hihihi a potem relax !
Pozdrawiam wszystkich!!

Dobry wieczor
jak smiesznie to brzmi, bo za oknem jasno jak za dnia :-D
ja sie zabiurkowalam na calego, i to w dodatku odwalam czyjas robote. instrukcje skoczylam wcozraj o 16, wiec dzisiaj rano poszlam na swoj dzial a oni do mnie, ze mam do biura isc :szok:
No wiec poszlam i kazali mi pracowac w systemie na ktorym opiera sie cala firma, wsyztskie zmaowienia, kupna, sprzedaze, zwroty i naprawy przwijaly sie przez moje rece, musialam wsyztsko wpisywac do pc i autoryzowac, wiec jak ktos gdzies dostanie zly kolor rolety to z mojej wina :-D
Wczoraj przedluzyli mi umowe o 3 miesiace, wiec do konca lipca mam spokoj :tak::-)

Bira milych przytulanek z podusia :-)
Agnes super ze tak siwetnie sie z mala dogadujecie ;-)
Sencilla co u Was? :confused:
Aniahaven Ty niezle zasuwasz :tak:

Witam
Agnes Julcia jest prze słodka:tak:Odpoczywaj jak ci mała pozwala
Agasta GRATULUJE przedłużenia kontraktu..tak czułam,że ci przedłużą:tak::tak::-D:-Dbo bez ciebie nie dali by rady:tak::tak:
Sencilla co słychać?
Gosia jak Dann się miewa?
Aniu dobrze ,że właściciel mieszkania miał zapasowe klucze.....z pełnym żołądkiem się lepiej myśli:-):tak:
Aneta jesteście już?

Ostatnia edycja:
moj Daanu tez sie przytulil do poduszki, ale cos czuje ze o 10 bedzie znowu pobudka. Zeby mu ida, nie wiem ktore wydaje mi sie ze gorne bo cos tak czuje pod palcem i sie tak biedaczek juz meczy od tygodnia:-(
Karola oprocz zabkow Daanowi nic nie brakuje, rozrabiaka okropny, jak idziemy na spacer to cale miasto slyszy ze idziemy bo on stanie sobie w wozku i wyglasza mowy:-D a najlepsza zabawa to tluczenie filizanek i chodzenie po schodach:baffled: Karola kiedy twoj Michas zaczal chodzic???
Agasta gratulki :tak:
Agnes to tylko sie cieszyc, a ona jeszcze za mala na przyzwyczajenia, za dwa tygodnie powoli zacznie sie zmieniac, przynajmniej ja z Daanem tak mialam
RAnna w twoim stanie to teraz wskazane jesc wiec sie nie martw;-)
Aniu a ty zwolnij troche tempo kobito:-):szok:
A gdzie Pauka sie podziewa, Aneta juz na pewno w NL aklimatyzuje sie:-)

reklama
Gosia Michał zaczął chodzić ok 14 miesiecy ale każde dziecko ma swój rytm :tak:
Michas tez strasznie rozrabia ,a najgorsze że nikogo nie słucha:no: Po sto razy mu sie mówi że nie wolno a on i tak swoje:confused:

Do góry