reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Nikita ja bym płaciła koło 5e bo za 6,5 mogę oddać do żłobka :tak::tak:wiec za tą kase wolałabym żeby z dziećmi się bawił:tak::tak:
Mamo Mikołaja uważaj ,żebyś brzucha nie zgubiła bo my czekamy na dzidzię:-D:-D

reklama
Cześć

Ja na chwilkę, bo zaraz do położnej lecę.

Nikita, ja za takie jednorazowe przyjście zapłaciła bym ok. 8, bo co innego, jeżeli dziecko jest codziennie pod opieką,, a co innego taki jednorazowy in cydent.

Aneta, fajnie, że ju ż jesteście :-) Idziecie do szkoły w sobotę?

Mamo Mikołaja, uważaj na ten brzuszek :-)

Agnes, kiedy wracasz do NL?

Mamo Mikołaja uważaj na brzuszek !!!!!

a ja nie wiem kiedy jeszcze pojadę do Holandii mój mąż chyba za 2 tygodnie będzie musiał wracać a ja jeszcze zostanę do pierwszego szczepienia napewno a potem też bym chciała już jechać myślę ze tak w połowie maja ale narazie nie mam co planować zobaczymy jak Julcia będzie się chowała !!!!!!!

Witam...

Nikita nam to wszystko jedno - bo mamy i chłopca i dziewczynkę już!:-)
Obozy w rodzinie są podzielone...tata z Ernim chcą oczywiście chłopca a my z Karcią dziewczynkę!:-D
Do której grupy dołączy maluszek sie już wkrótce okaże bo mamy usg końcem kwietnia!:tak::tak::tak:
Co do opiekunki ja płace 4,65 profesjonalisce czyli gasthouder co opiekuje sie Ernim na legalu!
Jak potrzebuje panią do dziecka mam taką przyszywaną polkę i płace jej 3-3,5na godzine a znam taką co za cały dzeń bieże 20€:szok::szok::szok: ale mamy inne poglądy i nie korzystam z jej usług!
Tak że twoja 10-cha to dla mnie za dużo! ale jak to ma byc tylko ok 5godz to twój wybór...i kasa!:-p
Agnes życze ci żebyście szybko byli razem- ja do dzisiaj pamiętam swoja 6mies.rozłąke...:eek:

MamoMikołaja zwolnij!:rofl2:

Ja dziś jeszcze w planach mam wizyte w ABNAMRO bo mi coś karta nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie mogę jej użyć nigdzie bo piszczy a w bankomacie mi pisze coś o uszkodzeniu!:zawstydzona/y:
Dobrze że dziś czwrtek to bank dłużej!

hej dziewczyny
u mnie jakoś leci...Praca, dom, praca, dom....:-D:tak:
Święta jakoś zleciały, a teraz mam przymusowe siedzenie w domciu bo tak jak pisała Wam Ania, dziewczynki mają ospę:tak::-) Całe szczęście, że obie naraz...
20100408_6..jpg20100408_2..jpg20100408_1..jpg

dzien dobry
dzieki za gratulki :-)
u nas tez ospa. Mala wrocila wczorja od tesciowej wysypana.
Dzwonilam do zlobka i sie okazlo ze wsyztskei dzieci w gurpie u claudii maja ospe, wiec mam ja normlanie przyprowadzic, bo skoro i tak juz wszystkie sa zarazone to gorzej byc nie moze :-D

No ładnie ...epidemia ospy na forum!:-D
Wszystkim biedroneczkom - szybkiego powrotu do zdrowia i ..mało swedzących miejsc!:tak:

Ufff... dobrze że moi już po ospie oboje!:-p

Hej

Agasta z tą ospą to niezłe cyrki. Miejmy nadzieje, że choroba przejdzie szybko i bezboleśnie zarówno dla dzieci jak i dal rodziców hihihi.
Też się cieszę, że ten tydzień troszkę krótszy bo moje nogi nie dają rady. Bolą mnie łydki tak, że hej. No ale muszę pracować póki mogę i póki mam gdzie bo u nas w B&C to nigdy z tym nie wiadomo. System mają taki, że nawet geniusz by sie pogubił. Gubi się nawet babeczka z agencji przez którą pracuje. Dzisiaj sama nie wiedziała do kiedy mam kontrakt i tak mi namieszała że też się pogubiłam. Jestem tylko ciekawa czy przez moją ciąże to mi wogóle przedłużą kontrakt. Masakra.
A w pracy to mnie wszyscy chcą po brzuchu macać :p w szoku jestem, że takie zainteresowanie a ja tam jeszcze nie widzę za dużo, tylko strasznie swędzi mnie brzuch i nic na to nie pomaga.
Rozpisałam się ale już uciekam wylegiwać sie na kanapie. Pozrawiam :D

reklama
Dzień dobry

O matko, nieźle z tą ospą... szybkiego powrotu do zdrowia małych biedronek :-) żeby tylko nas to nie dopadło.......bo ja chyba ospy nie przechodziłam...

R.Anna, na kiedy masz termin?

Wczoraj byłamu położnej. Z maluchem wsio ok. Uciekał tylko przed badaniem, co tylko serce usłyszałyśmy, to zaraz plusk i malucha już nie było. Ale serce bije jak dzwon :-) 18 maja mam usg, wiec będzie wiadomo kto w brzuchu siedzi, już się doczekać nie mogę.
I na gwałt szukamy mieszkania z ogródkiem i po remoncie, bo to moje mnie doprowadza do szału...

Do góry