reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witajcie
rodzinka po tygodniu wakacji pojechala do Pl i moge zajrzec do was..
u nas ciezko mam tak potworne bolesci tu i tam ze szok cale noce i dnie to koszmar nie moge sie ruszac siedziec itd !!!
wczoraj jeszcze zachcialo mi jechac do Arnhem do zoo i myslalam ze urodze tam -szok ! nie wiedzialam ze tam sa takie wielkie obszary do zwiedzania...
teraz uciekam sprzatnac troche i pranie zrobic pa pa milego dnia

reklama
witajcie
rodzinka po tygodniu wakacji pojechala do Pl i moge zajrzec do was..
u nas ciezko mam tak potworne bolesci tu i tam ze szok cale noce i dnie to koszmar nie moge sie ruszac siedziec itd !!!
wczoraj jeszcze zachcialo mi jechac do Arnhem do zoo i myslalam ze urodze tam -szok ! nie wiedzialam ze tam sa takie wielkie obszary do zwiedzania...
teraz uciekam sprzatnac troche i pranie zrobic pa pa milego dnia

MamoMikołaja oszczędzaj sie!Już ci niedużo zostało aż ci zazdroszczę..hihi!:-D
Mały widzę zapatrzony chyba wycieczka sie udała!
Komu kawkę bo ja dziś sobie zrobiłam dzień wolny! :-p

witam, ja właśnie zwlekłam się z łóżka :szok::-), ale nie spałam już od 9:00 :no: z przerwą na mleko o godzinie 6:00 :tak:
Aniu ja poproszę z dużą ilością pianki:tak::tak::tak:
Karola ja już chcę mieć to wszystko za sobą :tak: Spać po nocach nie mogę :no: Co chwilę coś do załatwiania, że nie mam czasu pierdnąć :-D

Sencilla, Pauka, Beauty, Ann, Natka, Paulina Anna, Magdalena, Nikita, Niunia i cała reszta gdzie Wy jesteście :confused::confused::confused: Pusto bez Was na forum :-( Wracajcie !!!

Anetko a co sie u ciebie dzieje:szok: bo chyba przoczyłam:eek: czy to coś tajnego ?:zawstydzona/y:
Ja pieke racuchy komu?

Bylismy właśnie na spacerku ale zimno jak psi... i sklepy pozamykane bo dziś święto!

Aniu napiszę jaśniej jak już będę miała pewność, że wszystko idzie tak jak powinno :-D:tak: Miała być niespodzianka (lub nie), a Karola mnie wydała :rofl2:
Aniu ja zamiast wyjścia w taką pogodę zorganizowałam dzieciaczkom poranną rozgrzewkę przy niderlandzkiej muzyce dla dzieci :tak: Poskakałam razem z nimi, może kilka gram będzie mniej :-D:-D:-D
Aniu Ty robisz racuszki, a moi na śniadanie zjedli naleśniki, więc możemy się wymienić :tak:
Pranie zrobiłam, ale zmywanie naczyń i obiad mnie jeszcze czeka :baffled: mam dziś "środkowotygodniowego" lenia :-D:-D
Rozwiązuje testy po niderlandzku i średnio mi to idzie :rofl2:
Pochwalę się, że od tygodnia wszystkie Oliwierka kupy lądują w toalecie, więc MamoMikołaja głowa do góry jeszcze trochę Wam się uda :tak:

Anetko no to GRATKI dla Oliego!:-D:-D:-D Super że sie wam udało!
Ja dziś mam w planach prasowanko i segregacje zabawek a jakby:-pErnimu sie przysnąlo po południu to też zamierzam sobie lekcje komputerowe ze szkoly podgonić!
Jak narazie zakonczyliśmy dekoracje ciastek, spacer i lunch zaliczyliśmy, pranko sie wyprało, obiad w piekarniku /żeberka/...więc tylko popołudniowa modelina w planach!:-)

reklama
Dzięki Anetko za tego linka!:tak:
A to zdjęcie chyba z przed dwoch tygodni!Mało efektowne!:-p
Ale narazie innego nie mam z brzuszkiem!:-D

Do góry