reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej...

Niunia dobrze że jesteś -dawno ci nie było też.... mądrości mówisz? -biedaku może żel dla dzieci na dziąsła ci pomoże?:sorry2:

Karola no teraz to już po fakcie - mój Erni ostatnio złapał za płytki od prostownicy...Nigdy tego nie robiła poza tym ja rzadko uzywam .... i tak sie nieszcześliwie poparzył że sie popłakał!:zawstydzona/y:

W Rogowie też byłam jako 20-latka- fajna, mała mieścinka! I z żołnierzami!:-D:-D:-D

Agasta udanej imprezki!!!!

I jeszcze dziękuje za życzonka dla synka!

reklama
Witam! Po baaaardzo dlugiej przerwie...
nie pisalam ponad miesiac i nawet nie odwiedzialam forum... Mam ostatnio gosci, najpierw byli znajomi, dzien po nich przyleciala moja Mama na 2 tygodnie, wczoraj poleciala juz do PL, a w niedziele 2 kolezanki na tydzien przybywaja.. ;)
Pewnie Was nie nadrobie..
Aniu, gratulacje Synka!! I buziaki urodzinowe dla Erniego..
co u Was dziewczynki?

Sencilla!:szok:

W moim środowisku na widok takich gości jak Ty wołają! "popiołu" żeby im głowe posypać jak w środe popielcową... że niby tak rzadko!:-D:-D:-D

Dzien dobry,
ja na kacu po baaaaaaaardzo ostrym jedzeniu i soku jablkowym. w odmu nic nie jadlam wiec nie mialam wyjscia i musialam wcinac te ostrosci, a tak nie lubie ze :wściekła/y:
wrocilam do domku po 1, bo byl niewypal.
Miala byc dyskoteka ale okazalo sie, ze to w soboty a nie w piatki. Pani ktora organizowla impreze nie doinformowala sie :szok::wściekła/y:
My dzis mamy wycieczke do leiden, odwozimy tesciowa do ciotki, bo jutro leca na 2 tyg na Arube, czyli WAKACJE dla nas :-D:zawstydzona/y:
Milego dnia

hej
ania gratuluje synka i śliczny brzuszek :-)
wszystkiego najlepszego dla synka z okazji urodzin!

agasta
jak bedziecie w Leiden to zapraszam na kawke do mnie :tak: bo to bliziutko

oj dawno mnie tu nie było
u nas wszytsko ok jakos leci ;-)

Hej...

Olgunia dziękuje!:tak:
My już właśnie skonczylismy przygotowania do imprezki - wszystko gotowe!
Może zajrze potem,miłego popołudnia!

Hej
U nas pochmurno ale bez wiatru:tak:
Agasta lecz się z tego kaca:-)Z leiden do hagi też nie daleko:tak:
Olgunia fajnie ,że się pojawiłaś
Aniu udanej imprezki:happy:

reklama
Witam...

Nasi goście już poszli, fajnie było ale mała śpiąca i musieli ją połozyć!:tak:
Ja też mam już lekkiego lenia.... chyba prysznic i do wyrka!:-D

Do góry