reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry:-)
Automegd zdrowka dla malej, moze popoludniu uda ci sie zdrzemnac:sorry2:
Sencilla serdeczne zyczenia dla Tosi, ale to zlecialo wlasnie sobie przypomnialam ze rok temu bylam na przyjeciu urodzinowo-zapoznawczym:-)

A my po pracy....

Natka zdrówka dla Zosi - biedulka mczycie sie razem....:zawstydzona/y:A dajesz jej jakiś syropek...?
Ja mojemu czasami w takich momentach sewuje paracetamol w syropie na ból gardła i... naprawdę działa....:tak:

Uciekam coś zjeść....:-D

Bry

Co to jest ropucha i 12 żabek?
- Teściowa wieszająca firanki.

to sie akurat mojej nie tyczy,ale smieszne jest.

Sencilla dla Tosi najlepsze zyczonka,pieknego w zyciu slonka,smutkow malych jak biedronka,usmiechnietej buzi, mnostwa slodkich calusow i spelnienia wszystkich marzen!!!

najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smnajlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!utnajlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!
ków małych jak biedronka,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

dzieki dziewcyzny za zyczenia, a moja solenizantka przechodzi ospe.. meczy sie bidula, strasznie ja wysypalo i goraczke przeokrutną ma.

reklama
Do góry