reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam
Aneta zdrówka wam życzę
Bira szczęśliwej podróży :tak:
Robale może jednak namówisz Twojego na wycieczke:sorry2:
Mnie zimy obsypały :wściekła/y: chyba od słońca.wczoraj cały dzień spędziliśmy na plaży....
miłej soboty

reklama
no witamy i my porankiem pelnym bolu... :-( :-(
mam okropne bole spojenia lonowego... i jak to wytlumaczyc poloznej?? MASAKRA... w nocy to pikus, problem ma m z przewroceniem sie na bok ale nad ranem lub poznym wieczorem wrecz nie moge chodzic... to jest okropne.
witamy

hej mialam to samo do samego konca balam sie porodu a w bolach to juz zapomnialam o tym i teraz jak reka odjał nic nie boli tylko wieczorem po ciezkim dniu czuje bol kregoslupa na dole ,
polozna nic nie pomoze powiedzialy ze to normalne bo dziecko naciska ja jakis nerw czy miesien i tyle z jej pomocy bylo,wiec poszlam do rodzinnego i zapisal mi fizykoterapie chodzilam 3 tyg i przestalam bo bylo jeszcze gorzej w moim przypadku,moze komus to pomagaklo mi nie !!!
faktycznie pomogalo lezenie na boku z wielka poducha miedzy nogami ,ale wiem jak to boli ja wylam jak mialam sie ruszyc -koszmar !!1

pozatym u nas paskudny tradzik noworodkowy ,lekarz nic nie pomogl wiec kupilam krem Balneum i smaruje buzke i blednie troche ,unikamy upalow itd ... mala wyglada strasznie jak jej za goraco az bordowa jest wiec nie wychodzimy na dwor dopiero poznym wieczorem lub wczesnie rano i to skutkuje spi w samych bodach bez rekawkow a w dzien nawet w samej pieluszce,niewiem jak jej moge pomoc jeszcze chyba nic wiecej juz

zacznijmy moze tanczyc nago na ulicy to przyjda deszcze i ochloda ??? mi to sasiad wczoraj zalecil haaa ja jakbym wyszla w stroju to by od rzau burza była !!

Aniu jak wyglada twoj palec??bo ja dzisiaj przywalilam takiego kopa w wozek na zakupach w C1000 ze:szok:ledwo co moge chodzic,a raczej kulec.Jest 2 razy wiekszy niz zwykle i siny.Moge nim poruszyc ale boli i tak sie zastanawiam co siem stalo_Obity czy cos gorszego:baffled:

Czarna no mój troche był siwy potem bolał aż w końcu nawet jak nie ruszałam to ból w nim krążył....:zawstydzona/y: A jak mi chirurg naciskał z góry to ból był niedozniesienia....:szok:

U nas burza przechodzi bokiem, ochlodziło sie i wieje strasznie ale jeszcze nie pada....

Dzień dobry....

U nas też w koncu jest czym oddychać!:-) Bosko - jeden taki dzień zawsze sie przyda na skumulowanie nowych sił....żeby przetrwać kolejne upały.
U nas niejedna burza sie przetoczyła, tak porunami waliło że jak nigdy tego nie robie to wszystko łącznie z internetem wyłączyłam....:szok::-DKarcia co piorun krzyczała; WOW!
A mój na nocce oczywiście - jego to nie rusza.... i nawet jeszcze nie wrócił tak mu tam dobrze....:-p
Ja znowu uwielbiam spać w takie nocki z deszczem i piorunami - więc wypoczęłam jak nigdy!:tak:

Załączniki

• ffcfc1b3ad.jpg
    ffcfc1b3ad.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry