reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Bry

i co dziewczyny...szkoda troche tych naszych wiatrakow.U nas od wczoraj cisza w domach,na ulicach.W nocy tylko burza byla,oplakala.I kolejne 4 lata musza czekac,zeby sie wykazac.No ewentualnie odegraja sie za 2 na Mistrzostwach Europy.

reklama
Hallo
No tak szkoda holendrusiów ale taki los. Wczoraj były petardy a dziś cicho.
Pogoda się popsuła ale jest czym oddychać :tak:

czesc dziewczyny
a w Polsce upały że :szok::szok::szok::szok: cały czas w cieniu siedzimy. Rano o 9 godz. w słoncu jest 50 stopni. Dzisiaj troszke wiatr się ruszył ale ogólnie tropik.
Urlop powoli się nam konczy i trzeba wracac, a wydawało mi się że 2 tyg. to wieki:-) i nareszcie sobie odpoczne i pozałatwiam wszystko a to jak zwykle za krótko;-)

Witam...

U nas przyjemny wiaterek...:-D tylko mi zgaga dokucza od rana:dry:...i nie spałam w nocy prawie wogóle bo za gorąco mi było!:zawstydzona/y:
Poza tym wszysko ok...

U nas tez na gorze przyjemnie bo caly czas okna pootwierane i przewiew jest,ale zeszlam na dol a tu duchota:baffled:

Bylam u lekarza z moim paluchem i mam do konca tygodnia lazic w takim usztywniajacym opatrunku:errr:Teraz boli mnie bardziej niz bez tej prowizorki.Na zdjecie nie pojechalam bo powiedzial, ze tak czy siak skoncze w tych plastrach wiec stwierdzilam,ze wiedza o tym czy on zlamany czy nie do niczego mi nie jest potrzebna i wrocilam do domu poklejona.Kumpela byla posiedziec z Jessi i musialam szybciutko do corci a nie po szpitalach.
Przy okazji dogadalam sie i usunie mi 3 pieprzyki co mam pod piersiami bo mi stanik je obciera mocno(ale to po wakacjach,bo zakaz plywania na jakies 2-3tyg.).I mam taka gulke na nadgarstku,ale to mi operacyjnie usuna jak sie powiekszy:baffled:

Jeszcze tylko 5 dni i Mama bedzie u nas:-)

reklama
Witam
u nas dziś też fajnie chłodnio:tak:
Czarna ja też mam taki jeden do usunięcia ale jeszcze nie byłam go pokazać bo się boje:baffled:
Zaraz jedziemy połazić po sklepach,jutro dojeżdża siostra i rodzinka prawie w koplecie:-)
miłego dzionka

Do góry