reklama

Holandia

reklama
Jola a gdzie w Haarlem jest polska restauracja??

Toola- no to gratulacje :-):-)

Ja sie pochwale zdanym egzaminem z goederenrecht :tak: A poza tym to zdycham :baffled:Dopadla mnie jakas jesienna deprecha + przemeczenie :baffled: juz od 20:00 ziewam i jakas pozbawiona sil jestem :baffled:

Znacie jakies sposoby na takie cus???

jolka przeprowadzka do tego samego miasta, do domku tyle ze dalej od centrum, to moja 18 przeprowadzka w zyciu (okolo bo kto by to zliczyl), w tym 5 z Krysia wiec nic mi nie straszne, juz najwieksza szafa zlozona i popakowana uwiniemy sie w weekendzik bez problemu, dzis pakuje nastepna partje gratow + biorko, jutro talerze i gary, reszta na bierzaco w weekend jak sie zwolnia pudla i torby :cool2: juz wszystko zaplanowane

Dzis na obiad tortellini - komentarz starszego synalka : "nie bede jesc obcietych uszu".
Szczeka opada:sorry:.

O forsiatych - nasz znajomek plywajacy w keszu kupil sobie Aston Martina - bez komentarza:szok:

Widze,ze zostalam sama.Ok,pogadam sobie do lustra;-).
Nasz pan i wladca oznajmil,ze jak odbiore dzieciaki ze szkoly,to nas zabierze na obiadek do restauracji.:tak:Ale fajosko,nie musze sie dzis meczyc z garami:laugh2:.
A jutro imprezka,znajomym urodzil sie potomek i bedziemy opijac jego zdrowie.Mamy 10-litrowa beczulke Bolten,pam-pa-ram:cool2:.

Jak się nie odzywałam to nie, ale jak już piszę, to mam fantastyczną nowinę!
Drogie Ciocie, nasza koleżanka Aneta wczoraj (16.11) o godz. 23.55 dzięki cesarskiemu cięciu urodziła dorodnego syna Oliwiera! Waga 3780, długość 56 cm.
Nic dziwnego, że się Maleństwo na świat pchało, skoro takie duże jest to i ciasno u mamy...
Serdeczne gratulacje Anetko!!!
Aneta prosiła, by Was pozdrowić, zatem to czynię:-)

reklama
ja nie mam juz stolu, ale pisze z podlogi
Anetko GRATULACJE!!!!!!!!!!!

znikam na dosc dlugo, bo neta nam podlacza najwczesniej 4 grudnia!! co za firma!! zreszta i tak teraz urzadzanie itp mnie czeka, wiec do zobaczonka w grudniu

papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry