reklama

Holandia

reklama
Glupia,glupia krowa...pomieszalam w PIT-ach,te co mialy isc do urzedu zaopatrzylam w kopie atestow,a mialy byc oryginaly...Cala niedziela na przekopanie ulozonych juz teczek i poszukiwanie oryginalow.Az mi sie ryczec chce ze zmeczenia.Dobrze,ze jest komu dzieci podrzucic.

Ekhm,ekhm,pozostalam tylko ja:-(,ale pewnie sie nie licze,bo kraj nie ten...chociaz ...jak Belgia sie rozpadnie ...kto wie,gdzie nas przylacza...
W imieniu nieobecnych - witam serdeczenie:-):-):-).

Witaj Dziubek
Oj, aż tak to się nie wyspecjalizowałyśmy, by z tych samych miast być. Jesteśmy rozrzucone po całej Holandii + Belgia :-)
MissDior-ale macie burdello u siebie w polityce..współczuję. Mam nadzieję, że już sobie poradziłaś z zaległościami...
baby, a Wy gdzie?

ja mam zwolnienie - pucuje naprzemian stara i nowa chate, nanowej znalezlismy prezencik talerz + bo + tv i mamy satelitke :-D ja tylko na sekunde bo na starej chacie jestem

Dziubek witaj ja jestem z Almere to chyba niedaleko :-D, pisz skad przybywasz i co tutaj robisz

miss jak bedzie referendum gdzie przylaczyc to glosuj na Polske :-D

Hehehe,podsluchalam kiedys mlodziez pod sklepem - oni by chcieli zeby Flandrie przylaczyc do NIemiec:szok:.
Spekulacje "co by bylo gdyby..." nowa nazwa dla tej czesci przylaczonej do Holandii - Nedervla :szok::szok::szok:.Baaaaardzo smaczna nazwa:-).

Dzien dobry poniedzialkowo :-)

Na poczatku oczywiscie SERDECZNE GRATULACJE DLA ANETY :-):-):-)
Nieciepliwie czekamy na wiesci i oczywiscie na foteczki :tak::-D

Dziubek witamy i pisz ja najczesciej. Wprawdzie jestesmy rozrzucone po calej Holandii, a nawet Belgii ale fajnie jest sobie popisac :-):tak:

U nas stara bieda...zakuwanie, zakuwanie, zakuwanie :baffled::baffled: Jesli chodzi o nowosci to mlody ma zapalenie uszu...na szczescie lekkie, ale antybiotyk dostal.

Tak z samego rana o polityce - czy wiecie ze przecietna flamandzka rodzina placi rocznie 8 000 euro (!!!!!) na utrzymanie walonskich bezrobotnych.Noooo,ja protestuje!Moje podatki maja isc na porzadny chodnik przed moja chata,a nie na utrzymanie ludzi,ktorzy sie pracy brzydza.:angry:

reklama
MissDior, co racja to racja, po cholerę utrzymywać nierobów! Jak mnie to w Holandii wścieka, że takiemu "uchodźcy" to państwo zapewnia wszystko, a jak Holednrowi czegoś potrzeba to się schody zaczynają. Sukinsyństwo. W szkole się naoglądam, jak to im ***** źle tutaj, to niech cholera wracają do siebie! WWRRRR. Idę gotować papu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry