reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dziękuję za pamięć również :) a ja spać nie mogę :) ciekawe co bede dzisiejszej nocy oglądać... hmmm... :) coś się znajdzie...
Aniu, właśnie, gdzie mogę dostać stojaczek na wanienke? Bo moj tata kupił mi w Polsce wanienke Disneya z wmontowanym termometrem, ale nie kupił stojaczka... :((

reklama
Dzień dobry...

Carinio chyba załozymy forum dla "nocnych marków":-D!!! Ja też nie spałam dzsiaj - ostatnia godzina jaką widziałam była 4;52:zawstydzona/y:...
Ja stojaczek kupiłam na tzn.hali za 4euro:-) ale widziałam np w Hema i Prenetalu czy Babyplanet....:tak:
Idę coś zjeść.... a potem znowu remontowe zakupy....

Miłego weekendu 4all!!!

Gosiu no to juz witamy w naszych stronach jak sie urzeadzisz to piszemy sie na spotkanie mamy od siebie ok 35 km wiec blisko..))
Moja mala znowu w czerwonych plamach liszajowatych na rekach nogach i dzis jej na brzuszku wyszly po kapaniu czerwone krosty jakies juz niewiem w czwartek mamy szczeoienie wiec mam nadziieje ze sie dowiem co to !!
TYDZIEN SPOZNIA MI SIE @@@@ -RATUNKUUUUUUUUUUUUUU!!!
jak ja sobie poradaze z 3 dzieci ?????

Ale tu pustki dzisiaj, weekend i to wakacyjny...
U nas Karola też zimno było i wiatr i deszcz:wściekła/y:... ale moj M grilla nie odpuścił :-D i nadal piecze szaszlyki pod wiatką...;-)

Mi dzień minął pod znakiem segregacji ubrań letnich i zimowych i juz mam spokój....:tak:

TYDZIEN SPOZNIA MI SIE @@@@ -RATUNKUUUUUUUUUUUUUU!!!
jak ja sobie poradaze z 3 dzieci ?????[/QUOTE]

Dasz rade, jak każda mama trójeczki!!!:-D:-D:-DAle znajac życie to tylko małe spóźnienie....

Dzien dobry!!!

Komu kawkę?;-)

Załączniki

• a312ebce79.jpg
    a312ebce79.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 32
Witam
No w końcu mi się udało ,cza:baffled:sem napisze posta i nie do się go zatwierdzić,i tak pisze po 100 razy:wściekła/y:
Moi goście jeszcze śpią wiec mam czas do was zarzeć:tak:

Mamo M nie martw się na zapas ,a z trójeczką na pewno sobie poradzisz:tak:
Aniu y też wczoraj grilowaliśmy:tak: A z koleżanką siedziałyśmy do 4 rano :szok:,spokojnie sobie pogadłyśmy, powspominałyśmy stare czasy (duże i małe dzieci spały)

Anno u nas prze brzydko,wiatrzysko i pada -chyba zima się zbliża:no::no:

reklama
Do góry