reklama

Holandia

mam neta, wczoraj maz zrobil raban przez telefon i chyba im sie przypomnialo ze maja nas podlaczyc pod nowy adres

aneta ojej, biedaczek, trzymaj sie dzielnie, oby jak najszybciej wyzdrowial

reklama
Toola - gratulacje hurtowe : z powodów zawodowych i internetowo-telefonicznych :-D

Aneta - a gdzież jemu się udało przeziębić ??? czyżby starszy brat coś "przywlókł" z przedszkola ?

Dziewczyny, napiszci coś o tym programie, która z Was oglądała, bo ja sierota oczywiście zapomniałam, że to wczoraj było !!!! a straszniem ciekawa jak to wyglądało...
Tulipanek - jaka farsa i co wynikło z poprzednich programów ? Pisz bo ja nic nie wiem a ciekawam niezmiernie !!!

Jak tam u Was zdrówko ? Moja Mała chwilowo nie kaszle,znowu jej kaszel tak jak poprzednio przeszedł z dnia na dzień po 2,5 tygodnia mojego martwienia się czy jej się czasem w zapalenie nie przeradza to tałatajstwo.

Wiecie, że mnie sie wierzyć nie chce, że juz za 2 tygodnie jest Boże Narodzenie !!!! Choinka, kolędy, barszcz z uszkami i cała rodzina razem, aż mi się łezka w oku kręci...:happy2::happy2::happy2:

jolka dzieki, bo wlasnie 2 tyg a ja nie mam prezentow, przez te chocki klocki z przeprowadzka i zmiana adresu sie nie wyrobilam!! ale w sobote jade na mega zakupy juz mam liste i plan a to najwazniejsze

Hello,polnocne sasiadki :)
Gwiazdka,Gwiazdka i po Gwiazdce :( przeleci szybko.Prezentow jeszcze nie mam,ale nie panikuje,w sobote jedziemy do Akwizgranu na kiermasz swiateczny i ogolne zakupy,moze cos sie znajdzie.Do PL wyruszamy 21 w piatek.
Poza tym,Belgia jeszcze sie nie rozpadla (moj chlop jest za rozpadem:baffled:),od rana mroz,dzieciaki do szkoly,starszy sobie daje rade wbrew przepowiedniom szkolnego psychologa(ma ponad 90%,tabliczke mnozenia potrafi we snie wyrecytowac bez zajakniecia,hehe,Einstein tez mial problemy w dziecinstwie:cool2:),mlodszy przynosi wspaniale malunki z przedszkola,oczywiscie caly tez jest wysmarowany farba.Robota jako tako,nowa sekretarka sie stara,w poniedzialek przychodzi kandydat do spolki,sie zobaczy.

Drogie panie,w razie gdybym nie miala czasu tu zajrzec - Spokojnych Swiat i cudownego Nowego Roku!
:-)

Majka mnie terroryzuje. Jak widzi, że idę włączyć kompa to zaczyna udawać płacz i wiesza się na mnie nieszczęśliwa....Ulegam, bo to żadna przyjemność pisać z wyjącym dzieckiem przy nodze...

HA-HA, moja też tak miala; mówiła: "mama nie pisaj, wyłącz!!!!!"

Co do prezentów, to część już mam, na parę innych mam pomysł ale jest też kilka osób w rodzinie, którym nadal nie mam pojęcia co kupić.... W ten weekend jedziemy do teściów w odwiedziny (bo święta w PL bez nich), Mała idzie z dziadkami na jakąś imprezę mikołajkowo-świąteczną a my w sklepy na zakupy ostatniej szansy:-p.

ufff jestem:-) Sie pochwale.Prezety kupione,zapakowane i opisane.Gotowe do drogi.
Powoli tez przygotowywuje walizke,slubny robi ostatnie porzadki,przychodzi mu to z bolem serca ale nie ma odwagi odmowic ciezarnej zonce.dzis nawwet w ogordku sprzatal :tak: Pies walnal kupe wodnista........na lozku :wściekła/y: dlaczego na lozku?? tego juz nie powiedzial.Ale uciekal szybko.:dry: Do Pl jedziemy w sobote z ranca,razem z tesciowka,niech kobita zobaczy prawdziwe swieta.Tradycyjnie bede prowadzic z mezem pol na pol.Lubie to :tak:.
TULIPANEK dawaj namiary to sie spotkamy w Zakopcu

my zrobilismy prezenty, dla Krysi kupilismy maskotke: Po tego teletubisia, a dla dziadkow extra prezent kamerka internetowa, beda podgladac jak tam ich wnusia sie miewa no i cale sterty innych rzeczy dla rodziny ktora mamy zamiar odwiedzic

reklama
Z dzwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
W dzień Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia
I w Nowym Roku marzeń spełnienia.

Do zobaczenia kochane w 2008 roku ! Raczej nie bede juz miala czasu zeby do was zagladnac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry