Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale wczoraj zrobiła 4 kroczki a dziś już 5 więc zaczyna coraz pewniej się czuc na nóżkach bo już wcześniej zdarzało jej się stawiać pojedyncze kroczki ale nie więcej jak 2 myślę ze na roczek bedzie już chodziła na całego :-):-)

a teraz jakby nigdy nic...

tzn. przysnilo cie sie????? czy co ????
ale śniegu było z 15 cm full biało jak na świeta
...dzieciaki bałwana zrobiły - szkoda że zdjecia nie zrobilam ...

a dzisiaj normalnie ciągle spotykałam znajomych 
Polaków z jedną koleżanką się zgadałam że ona stosuje dietę Dukana (słyszał ktoś)i ona już schudla przez 7 dni 3 kilo a mi też by się troszkę zdało nie jestem jakaś strasznie gruba tak z 4 kilo 

wogole to w sobotę kupilam sobie hula hoop i kręcę ostro słyszalam że są niezle efekty a mi głównie chodzi o wycwiczenie troszkę brzuszka i boczki mi zostały po ciąży 

a wiosna idzie to trzeba się trochę wylaszczyć

zresztą mój Dawid też poszedl dokładnie w dzień swojch urodzin
a JULKA skubana szybko i nawet podnosi się sama nie przytrzymując się niczego
Dawid tak długo nie umiał jak już się przewrócil to nie umiał wstac
trzeba go było podnosić i wtedy szedł dalej

i łączysz stopy razem/ podobno super działa na nogi i pośladki...
i mam jeszcze pas wibrujący...hahha mam nadzieje ze do wiosny cos z sobą zrobie...
:-)najlapsza dieta ...............MŻ ( mniej żreć ) hiii
codziennie dlugi spacer , zero slodyczy i kolacja do 18 godziny to moja dieta i skutkuje tyle ze mi sie juz niechce odchudzac !!))
ide sie wykapac i pouczyc bo jutro szkola bleeee niechce mi sie isc ale musze bo niedlugo bede miala msc wakacji wiec musze teraz nadrobic
mowie juz dobrej nocy