A
aOLA
Gość
daj namiary zadzwonie i spytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tam wyjcie jakies 50.
... ja myśle że jest gotowa
a lato to najlepszy czas latania z majteczkami i...sikania gdzie popadnie,hihi...ale w końcu sie nauczy!
Mój ERNI jak miał 3 lata to już jeździł bez kułek bocznych nawet a taki do nauki to kupujemy zawsze na 1-sze urodzinki i.. sami muszą jeżdzi bo mi sie pchać nie chce!:-)

Mam nadzieję, że w końcu coś się wyklaruje bo samej coraz trudniej. Zakazana widzę, że mamy do siebie niedaleko
zapraszam na kawkę i spacerek. Jesteśmy w podobnej sytuacji więc razem będzie nam raźniej. Kurczę odliczam już dni do przyjazdu mojego K. bo Michał już pobija wszelkie rekordy złego zachowania, bez ojca ani rusz.
. 2 pierwsze sama zawaliłam ale ostatni to dał mi popis egzaminator, tyle wysłuchałam i tak mnie przepytywał, że w końcu psychicznie poległam w 35 min egzaminu( brakowało ok.5 do końca), ale cieszę się, że tyle przejechałam pomimo jego wrzasków i dogadywania, pod koniec czerwca mam nadzieję już ostatnie podejście. Pozdrawiam Was gorąco.