• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dziekujemy wszystkim za zyczenia !!!
Torcik jeszcze jest .......zapraszamy ))
imprezka sie udala ale padam z nog , od 7 rana stalam w kuchni ..ale co sie nie robi dla naszych skarbów

dobranoc !!

gratuluje mamo m!!!! :):):):)

mam pytanko dla juz doswiadzczonych w rodzeniu, jezeli tak moge nagle calkiem nie do tematu... :$ ;) wacham sie jako srodkiem na bol przy rodzeniu miedzy zastrzykiem w plecy (=ruggenprik) i pompka z remifentanylem (=pompje met remifentani). jakie sa wasze doswiadczenia i co radzicie?

mam pytanko dla juz doswiadzczonych w rodzeniu, jezeli tak moge nagle calkiem nie do tematu... :$ ;) wacham sie jako srodkiem na bol przy rodzeniu miedzy zastrzykiem w plecy (=ruggenprik) i pompka z remifentanylem (=pompje met remifentani). jakie sa wasze doswiadczenia i co radzicie?

Ja to drugie:-D sama sobie dawkujesz - a zastrzyków w plecy ja sie bałam...:cool2:I naprawdę działało cudownie hihi...

reklama

A to mozna sobie wybrac??Pierwsze slysze.Ja zajechalam do szpitala kolo 1 w nocy i zanim mnie zbadali,ulokowali to byla 2 i dopiero sie doprosilam znieczulenia dozylnego.Mysle,ze grali na zwloke hehe.Do tego w plecy to potrzebny anestozjolog a oni nie zawsze sa w szpitalu zwlaszcza w godzinach nocnych i podejrzewam ,ze nie wzywali by go do zwyklego porodu dlatego mnie nawet nie spytali jakie chce,albo widziala polozna ,ze dlugo to nie potrwa wiec nie bylo juz sensu nakluwac ??No nie wiem,ale pytac nie pytali jakie chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry