Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witaj Aniu
Jak samopoczucie Twoje i dzidzi?
Mam nadzieje,ze wszystko oke.
Ja mam ciagle straszne nudnosci i tez moglabym przespac caly dzien :lol:
Pozdrawiam i zycze milego dnia!
Witaj!
Mdlosci ciagle mecza??...te uroki pierwszego trymestru :lol:
Bylas juz u poloznej??druga wizyte mam 4 lutego.. :!:
A poza tym przeziebilam sie..echhhhh..mam nadzieje,ze zadne grypisko mnie nie dopadnie :!: :?:
Pisz co u Ciebie!
Pozdrawiam goraco!I zeby mdlosci szybko przeszly!!!!
Witaj!! Ja rowniez z Holandii Deventer.Nie spodziewam sie jeszcze dzidzi ale planujemy w przyszlym roku to zmienic
Milo by bylo miec kontakt z kims "doswiadczonym" w sprawach ciazowych.Holenderskie zwyczaje prowadzenia ciazy przez lekarza to dla mnie szok.Ale coz.... Zdecydowalam tu mieszkac musze sobie radzic.
Mam tylko jeden problem,moj partner jest po wasektomi i nie wiem jakie szanse mamy na dzidziusia :-[ Na karzdej stronie internetowej pisza co innego....
Pozdrawiam
Kinga
Hej KINGA!
Zycze powodzenia!i mam nadzieje ze szybko doswiadczysz "rosnacego brzuszka-maluszka"
Oczywiscie sluze Ci moim doswadczeniem... ;D
Pozdrawiam goraco!!!
Cześć dziewczyny, gratuluje wam brzuszków a innym życzę
Ja jestem na etapie starań o dziecko może i nawet jestem już w ciazyale jak znam mój organizm to @ może mi się spuźnić o wiele a nawet bardzo wiele, więc jeszcze nie będę się ekscytować.
Pozdrawiam
Paulina
Jestem na skype,msn i gadu-gadu, prześlij prywatną wiadomość a się zgadamy
hej dziewczyny !!! widze ze robi nam sie tu "tlum" ;D ale fajnie ze est nas wiecej i wiecej PAULINA ja tez nie mam do ciebie szczescia zawsze jestes czerwona na msn i na skype??Kiedy urzadzimy sobie pogawedke?? Pasuje ci piatek wieczorkiem??? dajznac na moj e mail
papapapaaaaaa
ahhh mam nadzieje ze zafasolkowalas