Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny macie jakies linki albo pomysly na znalezienie pracy na pare godz w tygodniu???sprzatanie czy cos w tym stylu,ogladam na niedziela nl i w sklepie wywiesze ogloszenie..
witam
dziewczyny, mam druga mila wiadomosc. Znalazlam prace haha, a najlepsze to, ze na rozmowie powiedzialam, ze jestem w ciazy, a pomimo tego mnie chcieli to jest na pol etatu, wiec w mojej sytuacji po prostu super.
milego dnia dla wszystkich!
tak, data jest bombowa
chociaz watpie, ze urodze w terminie, bo dotychczasowa dwojeczke urodzilam 1-2 tyg po terminie.
wiec licze raczej na poczatek marca. moze dzidzius zrobi mi prezent na dzien kobiet
Clauditka, gratuluje nowego mieszkanka! to super, ze jestescie na swoim, zupelnie mozna sie odprezyc, nie?
a jak malemu sie podoba w nowym miejscu?
sencila raczej maluszek nie będzie taki punktualny, chociaż kto wie?
Szymus w nowym miejscu, zaczął od nowa przesypiać całe noce, wstaje dopiero o 7 rano, zaczął raczkować, raczej pełza się i porusza się tak po całym mieszkaniu, w poprzednim niemiał nawet miejsca na sprawdzenie swoich możliwości, więc teraz tylko ganiam za nim,bo najbardziej go kable interesują oraz wchodzenie pod stół wiec jest o niebo lepiej, ale praca też by się przydała bo zjednej wypłaty trochę może być ciężko, no ale wszystko powoli