aniahaven
GADUŁA
Witam wszystkie mamy! (i te starające się i te oczekujące tez!:-))
"Studiowałam" Wasze rozmowy od paru dni i postanowiłam sie przyłączyć do Waszego klanu
. Jestem w Holandii od 4 lat (z małą przerwą na prawo jazdy w 2006 i urodzenie córeczki) - tutaj też spotkałam swojego męża Marcina.
Naprawdę żałuję, że Was wcześniej nie znalazłam....:-( - poruszacie tyle ciekawych wątków!
A propos nie wiem do kogo, ale jestem naprawdę zainteresowana tym materiałami do nauki czytania dla dzieci :-)...
Obecnie mieszkam w Bredzie, z tego co sie zdążyłam zorientować to był ktoś z tego miasta. Było by miło wyjść czasami na spacerek, zwłaszcza że pogoda coraz piękniejsza
!!!
"Studiowałam" Wasze rozmowy od paru dni i postanowiłam sie przyłączyć do Waszego klanu
. Jestem w Holandii od 4 lat (z małą przerwą na prawo jazdy w 2006 i urodzenie córeczki) - tutaj też spotkałam swojego męża Marcina. Naprawdę żałuję, że Was wcześniej nie znalazłam....:-( - poruszacie tyle ciekawych wątków!
A propos nie wiem do kogo, ale jestem naprawdę zainteresowana tym materiałami do nauki czytania dla dzieci :-)...
Obecnie mieszkam w Bredzie, z tego co sie zdążyłam zorientować to był ktoś z tego miasta. Było by miło wyjść czasami na spacerek, zwłaszcza że pogoda coraz piękniejsza
!!! Pozdrawiam wszystkich....
.
Najpierw myslalam, ze to przeziebienie, ale od dwoch dni tak kaszle, ze az wymiotuje od tego kaslania 
Jak się kurna przez pół roku nie umiało hipoteki załatwić, to co? W ciągu 2 dni się uda? A my kurna zostaliśmy z dwoma domami i ogromniastym kredytem! Krew mnie zalewa. Może któraś chce kupić śliczny domek z ogródkiem? :-) Mamy jacuzzi w sypialni i saunę na I piętrze. Puścimy niedrogo

, i żeby nie trzeba było dzielić się kuchnia-łazienką i wc