• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Sencilla!

Cieszę się, że jest ktoś kto mnie rozumie i ma podobne marzenia...:-):-):-)

Powiem ci coś, ledwie wysłałam ten tekst a znajoma zadzwoniła....że jest mieszkanie

do wynajęcia; na uboczu spokojnej dzielnicy, na parterze z ogródkiem i kontraktem.
Tylko, że to jest jeden pokój i do tego trochę mały:-(.
A ja mam dwójkę- brykająca całymi dniami córcię i małego łobuza, który za wszelką cenę chce się nauczyć chodzić sam.
Tak więc, potrzeba nam więcej przestrzeni!

Wychodzi na to, że może powinnam raz dziennie popisać o tym, że szukam mieszkania to może się wkrótce uda zdobyć takie jak sobie wymarzyłam...Tobie tez tego życzę.:-D:-D:-D
Pozdrawiam.

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi co do prezentu. Tak właśnie myślałam, że max 100 e damy.

Ania i Sencilla, zyczę Wam spełnienia marzeń o lepszym mieszkaniu. Ja miałam wiecej szcześcia i teraz marzę o własnym mieszkaniu a nie wynajmowanym, oczywiście z ogródkiem.

Ma-Rita trzymaj się kobitko i szybko zdrowiejcie :tak:

Ania, mozemy sobie podac rece.. Ja mam mała szelme, ktora tez wlasnie probuje (jak dotad z powodzeniem) chodzic i lata po calym pokoju (bo tylko tyle mamy ;) hihi), a druga ksiezniczka ma przyjsc na swiat za 3 miesiace.. A my jak na razie w 1 pokoju z lazienka wielkosci pralki. no ale pozostaje optymistka i wierze, ze cos wkrotce znajdziemy!! A w jakim miescie teraz mieszkacie?
Ma-Rita, trzymamy kciuki za Wasze zdrowko!! NIe dawajcie sie podstepnym wirusom!!
Tulipanku, ksiazeczki na Ciebie czekaja, zapraszamy w nasze skromne progi!! :-p

Moja Droga Sencillo!

Odwiedziłam wczoraj moją dawno nie widzianą psiapsiółkę, której córcia ma 14 m-cy. Mój mały ma prawie 9, ale kiedy stał koło tej dziewczynki wzrostem byli równi:-p (on urodził się 4.600).
Różnica między nimi taka, że mała sobie śmiga po pokoju swobodnie a mój musi czegoś się złapać. I on tak patrzył i patrzył - i bardzo mu się to chodzenie bez "trzymanki" spodobało.:-D:-D:-D

Teraz to mam przechlapane- nie dość, że nie patrzy jak i co, to jeszcze się wszędzie wspina :szok:.
A do tego starsza zrobiła się potwornie zazdrosna o ten czas poświęcany na naukę chodzenia i ....też chcę się uczyć chodzić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie pomagają prośby ani groźby.Choć muszę dodać,że poświęcam jej także dużo czasu ...
Może jej przejdzie.;-) Co do mieszkania to obecnie mieszkam w Bredzie a ty?
Pozdrawiam

my pod rotterdamem, ale chcemy sie przeprowadzic gdzies w okolice amsterdamu, bo tam pracuje moja kochana druga polowa :tak:
moja MArys ma 13 miesiecy, jest komiczna z tym wlazeniem wszedzie, wspinaczke to juz opracowala do perfekcji :szok: ;) powodzenia dla Synusia!! Wyobrazam sobie, co masz z takim malym urwisem :) a ile ma starsze dziecie?
jaka dzis pogoda w Bredzie?

Hej!
Co za zbieg okoliczności - mój mąż tez obecnie pracuję pod Amsterdamem, dojeżdża codziennie rano i wraca bardzo późno.:-(
Co do pogody dziś to nie mieliśmy słoneczka, ale 2.5-godzinny spacer zaliczyliśmy.:-)
Mała się wyszalała,wybiegała na placu zabaw a synek się wyspał:-D:-D:-D.
Karina będzie świętować w lipcu swoje trzecie urodzinki.:tak:
A ty na kiedy masz termin ze swoją księżniczką II?
Buziaki dla małej alpinistki...:-)

Sencila napisz mi adres na priw jak mozesz.Pozdrawiam.;-)
Slyszalam wlasnie w wiadomosciach informacje o kobiecie ,ktora jechala pociagiem,dostala parcie i myslac,ze chce jej sie (wiecie co??),dodam ze byla w 7-ym miesiacu ciazy.Okazalo sie ze to byly skorcze,dziecko wylecialo przez kibelek na tory i nic mu sie nie stalo.Kobitka zemdlala i jak sie ocknela to zrobila raban ze wlasnie urodzila i dziecko wylecialo z pociagu.Szok!!!Pokazywali dziecko jak lezalo w szpitalu i mame.

TUlipanek, wiesz ze mialam napisac o tym samym? no jakis szok po prostu!! Dobrze ze maluszek caly i zdrowy:tak:
Jutro Ci napisze adres, bo teraz cos mi komp szwankuje. A kiedy chcesz przyjechac?
Buziaki dobranocaki dla WAs wszystkich!!

reklama
Hej!
Co za zbieg okoliczności - mój mąż tez obecnie pracuję pod Amsterdamem, dojeżdża codziennie rano i wraca bardzo późno.:-(
Co do pogody dziś to nie mieliśmy słoneczka, ale 2.5-godzinny spacer zaliczyliśmy.:-)
Mała się wyszalała,wybiegała na placu zabaw a synek się wyspał:-D:-D:-D.
Karina będzie świętować w lipcu swoje trzecie urodzinki.:tak:
A ty na kiedy masz termin ze swoją księżniczką II?
Buziaki dla małej alpinistki...:-)

dzien dobry Aniu!!
ja wlasnie jakos probuje ogarnac post-night balagan w naszym M1 haha, ale to syzyfowa praca z takim malym urwisem :)
Termin z Antosia mam na Dzien Matki :tak: 26 maja, z jednej strony nie moge sie doczekac, ale z drugiej: dobrze, ze jeszcze sobie troche tam posiedzi, bo w tym naszym 1 pomieszczeniu to chyba by sie juz nie zmiescila :confused: a tak- ma wlasne mieszkanko, calkiem fajne, mysle :-)
Niezly zbieg okolicznosci z tymi naszymi mezami, moj spedza 4 godz. dziennie w podrozy, juz obydwoje mamy tego dosc... :angry: Wychodzi przed 7 rano, a wraca-jak dobrze pojdzie (czyt. jak cudownie punktualne holenderskie pociagi raczą przyjechac)- przed 20 wieczorem.. :(
Malej to wlasciwie nie widzi.. Spodziewam sie, ze u WAs podobnie? Breda to jeszcze dalej do AMsterdamu niz Rotterdam.. :baffled: Jak sobie z tym radzicie?
A szukacie teraz mieszkania w Amsterdamie? Czy zostajecie tam, gdzie jestescie?
Buziaki na dobre ranko!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry