Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no wiec Marys, tak jak normalnie to jest aniol, to dzis miala dzien marudy..

a po pracy musze pedzic z malymi do dentysty, bo Tosia bedzie miala lakowane zabki... 
hej dziewczynki,
dawno nie mialam tak intensywnego weekendu.. jestem padnieta!
wczoraj robilismy dzien sprzatacza, wyprawilismy sie na wojne z niezliczona rzesza moli, ktore zalegly sie w bergingu.. ble!
mam nadzieje, ze juz nie powroca.. pozniej sprzedawalismy szafe, samochod, po poludniu pojechalismy z mezem, ktory sie strzygl u naszej kolezanki fryzjerki, pozniej dzieci odwiezc do znajomych na noc (bo szlismy na noc na impreze z mojej firmy), wrocilismy w nocy, wiec czlowiek dzis padniety.
rano odebralismy dzieci, prosto z nimi do kosciola, one tez zmeczone, bo caly wieczor szalaly z dziecmi tych znajomych, a wstaly o ..... 5.30no wiec Marys, tak jak normalnie to jest aniol, to dzis miala dzien marudy..
my tez ledwo zylismy, wiec wszyscy nawzajem dzialalismy sobie na nerwy
no a na 15.00 mielismy zaproszenie do znajomej na urodziny jej corki. dopiero niedawno wrocilismy, dzieci od razu do lozek, a ja... padam! na dodatek mam masakryczne zakwasy na nogach od tanczenia... przydalby sie jutro dzien wolnya po pracy musze pedzic z malymi do dentysty, bo Tosia bedzie miala lakowane zabki...
![]()

Ja??? nigdy
jak zdrowko dzieci ,Aniu?