dzien dobry dziewczynki!!
jak sie macie w ten pochmurny poranek? Widze, ze wiele z naszych maluchow jest w podobnym wieku!! Moja Marysia skonczyla 27 lutego 13 miesiecy
A co do tego chodzenia, siadania itd. to ona od poczatku byla niezwykle silna, wszystko robila szybciutko, ale z chodzeniem sie jej tez nie spieszylo. bo tak sie jej raczkowanie spodobalo, ze nie chciala przestac i pokonywala na czworaczkach odleglosci przez kilka miesiecy, zreszta w zabojczym tempie
A pierwsze samodzielne kroczki bez trzymanki zrobila w przeddzien swoich 1 urodzin. Teraz juz ladnie chodzi, choc czasami na pupce wyladuje 
A termin z Antosia mam na Dzien Matki!!
:-)
Ciekawa jestem, czy bede miala prezencik.
Ania, ale maja pore Twoje dzieciaczki:5.30
Nasza Mary wstaje o 6, niby niewiele lepiej, ale zawsze to dodatkowe pol godz.. Gdyby jeszcze spala w nocy.. 
A z ta praca na wakacje dla Twojej siostry, to patrzylas moze na stronke niedziela.nl? Tam jest sporo ogloszen pracodawcow sezonowych.
Kobietki, nie wiecie, czy moge kupic w kwiaciarni cebulki, ale niezasadzone jeszcze, do hodowli w mieszkaniu? Wszedzie mi mowia, ze maja zasadzone juz tylko...
jak sie macie w ten pochmurny poranek? Widze, ze wiele z naszych maluchow jest w podobnym wieku!! Moja Marysia skonczyla 27 lutego 13 miesiecy
A pierwsze samodzielne kroczki bez trzymanki zrobila w przeddzien swoich 1 urodzin. Teraz juz ladnie chodzi, choc czasami na pupce wyladuje 
A termin z Antosia mam na Dzien Matki!!
:-)
Ciekawa jestem, czy bede miala prezencik.Ania, ale maja pore Twoje dzieciaczki:5.30
Nasza Mary wstaje o 6, niby niewiele lepiej, ale zawsze to dodatkowe pol godz.. Gdyby jeszcze spala w nocy.. 
A z ta praca na wakacje dla Twojej siostry, to patrzylas moze na stronke niedziela.nl? Tam jest sporo ogloszen pracodawcow sezonowych.
Kobietki, nie wiecie, czy moge kupic w kwiaciarni cebulki, ale niezasadzone jeszcze, do hodowli w mieszkaniu? Wszedzie mi mowia, ze maja zasadzone juz tylko...

Ja niecierpie wychodzić jak pada, czy mocno wieje, wogóle jestem strasznie ciepłolubna, ale przymusowe spacery tez mam, bo musze po córe do szkoły chodzić.