Ma-Rita
Fan(ka)
Dzien dobry :-)
Sencilla no to trzymamy kciuki, zeby sie wszystko ulozylo po waszej mysli
Toola to zarywanie nocek jest wykanczajace
Niestety tez cos o tym wiem, bo choc moje dziecie ciagle sypia w ciagu dnia to niestety jak mam sesje to chodze spac po trzeciej...
A kolejna sesja zaraz po swietach, w ostatnim tygodniu marca
Jeszcze nie doszlam do siebie po wrazeniach z zimowej sesji, a tu juz nastepna za pasem...
Ania to rzeczywiscie nieciekawa macie te sytuacje mieszkaniowa...
PaulinaAnna czekamy na obiecany wpis

Sencilla no to trzymamy kciuki, zeby sie wszystko ulozylo po waszej mysli

Toola to zarywanie nocek jest wykanczajace
Niestety tez cos o tym wiem, bo choc moje dziecie ciagle sypia w ciagu dnia to niestety jak mam sesje to chodze spac po trzeciej...A kolejna sesja zaraz po swietach, w ostatnim tygodniu marca
Jeszcze nie doszlam do siebie po wrazeniach z zimowej sesji, a tu juz nastepna za pasem...Ania to rzeczywiscie nieciekawa macie te sytuacje mieszkaniowa...

PaulinaAnna czekamy na obiecany wpis

, a na niedziele z kolei jakieś wegetariańskie jedzenie zrobić
A ten urzad co sprawdza czy nie za duzo sie placi, to dziala wszedzie w NL, nawet kiedys wiedzialam, jak sie nazywa, ale zapomnialam
jak sie dokopie do tego, to napisze. POdobno jak oni zainterweniuja, to wlasciciel MUSI zwrocic kase "nadwyzkowa", takze wstecz.
My sie ubezpieczylismy od listopada, nie informujac ubezpieczalni, od kiedy jestesmy zameldowani, a oni i tak nam naliczyli od wrzesnia (od kiedy jestesmy zameldowani). I wszystko to w tempie ekspresowym sobie sprawdzili