reklama

Holandia

Dzień dobry :)
U mnie też słoneczko sie pokazało. Mały dla odmiany wstał dzisiaj około 6 rano, ale o 9 przyszedł sie zdrzemnac a my razem z nim spalismy do 10,30 :-)

Ania kawki , to ja już dwie w biegu wypiłam :) zaraz sobie 3 zrobię ;-)

Ma-Rita udanych zakupów życze, u nas polskich sklepów jest duzo, ale najbardziej opłaca się polskie produkty kupowac u Turków bo taniej maja. Teraz już prawie kazdy ma cos z naszego jedzonka :)

Z okazji naszego swieta życzę Wam dużo uśmiechu , abyście były rozpieszczane i doceniane przez wszystkich panów kazdego dnia :-)

reklama
Przyjmijcie życzenia Baby Kochane od drugiej baby z samego "rana", niech Nasz dzień cały będzie radosny, trzymajcie się Baby, aby do wiosny!

Ps. może nie z rana, ale wybaczcie, nie miałam wcześniej czasu:baffled::baffled::baffled:...
sprzatanie, obiadek i płaczący Olinuś:-(, któremu wyszedł właśnie 1 ząb:-( (nie cieszę się, bo to oznacza, że będzie miał słabe ząbki)

Anettko 2222 a ile twój synek ma miesięcy?
Ma-Rita ja tam dostawy z Polski mam często i właśnie przymierzam sie do sernika.
Dziś już mi się nie chce, bo goście się zapowiedzieli na wieczór.
Jutro upiekę przy obiedzie.:-) Uwielbiam ciasta...hmmm
Na obiad nie było rybki niestety, ale pocieszyliśmy się żeberkami;-).

Sencilla jak po basenie?!
Chyba też sie wybiorę w przyszłym tygodniu z całą rodzinką.

I oczywiście pytanko mam; Czy tu dostanę gdzieś No-spe ?
Nigdy nie potrzebowałam tak bardzo, ale ostatnio by się przydała...
Dajcie znać jak coś wiecie....
Pozdrawiam

Witajcie kobietki!!
Pisze dopiero teraz, bo caly dzien byl NASZ.. Cieszylismy sie soba, rodzinka :)
Jak spedzilyscie Dzien Kobiet? Zycze Wam, aby cale Wasze piekno, jako kobiety, ciagle w Was roslo. SAmych pozytywnych chwil, dobrych ludzi wokolo, satysfakcji ze wszystkich dzialan i duuzo Milosci!! :tak:
Ania, o woningnet postaram sie napisac po weekendzie, dobrze?
Teraz wlasnie czekamy na odpowiedz od nich z jednego mieszkania, trzymajcie kciuki!! :)
Aneta, wiesz, to ze Olinkowi rosna szybciej zeby, wcale nie swiadczy o tym, ze beda slabe. Moj brat w wieku 3 miesiecy mial 3 zeby ( !!! :shocked2:), a teraz ma 33 lata i ani jednej dziury w zyciu nie mial, to jakis fenomen. A mojemu mezowi pierwszy zebal wyszedl w 12 miesiacu zycia i odwiedza dentyste dosc czesto teraz.. :no:
Aniu, ale bym serniczek wciela!! Mniam mniam!! :-p Uwielbiam sernik. I makowiec. Tak.. Mmmm... (oslinilam wlasnie klawiature ;) )
:zawstydzona/y:
:sorry2::-D
Dziewczyny, mam do sprzedania bilet lotniczy na trasie katowice- eindhoven, na 20 marca, Wielki Czwartek. Nie znacie moze kogos, kto by chcial odkupic?
Buziaki wieczorne dla Was!!

Hejo wieczorową porą,
piszecie o dniu kobiet.....no to ja miałam zarąbisty...kłótnia z chłopem, on sobie pojechał z tatusiem na budowe do brata a ja od 11-17 byłam sama z Amelką i bólem głowy .....Oj żyć nie umierać:wściekła/y:
Co do dostaw z polonii to w czwartek tatko podesłał mi zestaw herbatek z Hippa dla małej, a dla mnie zestaw gazet....produkty "podstawowe" to kupuję w polskim sklepie w Hoorn to jakieś 14 km ode mnie. fajnie bo można zamówic jak chce się cosik ekstra i zawsze mam odłożone pod ladą, szczególnie dla małej paróweczki cielęcę:happy2:
Co do no-spy to ma składnik drotaverine hydrochloride, spróbuj w ten sposób a drogerii lub aptece poszukać, wiem że jest na liście leków UE więc powinna i tutaj być lub mieć odpowiednik.
Aaa znajoma urodziła dziś w AMC w Amsterdamie (szpital) synka w 26,1 tygodniu ciąży. Była to jej trzecia ciąża, pierwsz to dziewczynka o 17 tygodni za wcześnie, drugą poroniła i ta teraz. Miała założony krążek na szyjce ale i tak by nie dała rady, więc była w szpitalu aby dostawac lekki na płuca dla dziecka i oto jest baby. Ciekawa jestem czy chłopiec przeżyję i jaki będzie jego stan zdrowia.
Nooo a co do ząbków to nie prawda że jak szybko wychodzą to się psują szybciej, Pola ma męża dentystę który Ci powie że to zalęży tylko od higieny jamy ustnej :tak:

Słodkich snów kobitki, narobiłyście mi apetytu tymi sernikami i makowcami...aż czuję święta i zapach wypieków...oj jutro drożdżowego zrobię :sorry2:

Dziewczyny pocieszyłyście mnie:tak: "Nooo a co do ząbków to nie prawda że jak szybko wychodzą to się psują szybciej". W takim razie jestem spokojniejsza:happy2:
PaulinaAnna ale nie tylko to zależy od higieny jamy ustnej, bo ja bardzo o ząbki dbam, a ciągle problemy z nimi mam:-(.
Miłej niedzieli:happy2:

Witam wszystkie Panie...

Co do zębów to jestem za Anetą 2222...
Jako dziecko o później u dentysty spędzałam więcej niż ze swoimi koleżankami na podwórku...a moje zęby to obecnie tragedia!:zawstydzona/y:
Wstyd się do tego przyznać, ale taka prawda.
Po drugiej ciąży to zęby mi się posypały jak mojej mamie.
A przecież dbam o nie..:-(:-(:-(
Obecnie jestem na etapie poszukiwań kliniki gdzie studenci zdają egzaminy stomatologiczne na takich jak ja - królikach doświadczalnych.
Holenderka to wymyśliła i mi szuka!Ktoś męża dentystę tutaj?
Mój sernik jeszcze w kostkach :-) nie mam weny, leniuchowanie mi w głowie.
Pogoda taka wredna - to wszystko przez nią!:angry::angry::angry:

Paulina-Anna dzięki za radę,jutro skoczę do apteki i popytam.
Smutna historia tej twojej koleżanki w Amsterdamie...Mam nadzieję, że z maluszkiem będzie wszystko ok.
Nieznane są wyroki boskie, bądźmy dobrej myśli....
Sencilla napiszesz jak znajdziesz chwilkę - no problem!

Miłego popołudnia wszystkim!!!

reklama
dobry wieczor!!
Mam do Was pytanko: szukamy z mezem ksiegowego, ktory by wyliczyl dobrze i uczciwie zwrot podatku za 2007. Jak Wy sie rozliczacie i u kogo? Czy moglybyscie mi kogos polecic? BUziaki wieczorniaki!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry