Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
spalaszowali bo czekoladowe z czekoladowa polewa byly - pycha...

/patrz suwaczek/

Nie, ja generalnie nie dążę do tego by mieć zawsze rację. Za to ZAWSZE mam własne zdanie i potrafię je głośno i dobitnie wypowiadać. Zawsze mówię to co myślę i to prosto w oczy i przez to mam więcej wrogów niż przyjaciół.Iskierka uhh koziorożec i jak mój facetCzy Ty też zawsze musisz mieć rację? Bo on taaaaaaaaaaak! hehehe
Ja tez koziorozec....haha
co do znaku zodiakalnego ja tez koziorozec![]()
. Dzidziuś mnie kopie raz w kręgosłup raz gdzieś z przodu i generalnie ani siedzieć, ani leżeć, ani chodzić.
My wczoraj na zakupach byliśmy, kupowaliśmy już następny fotelik do auta dla Tymka...pojechaliśmy po maxi cosi a pani nas namówiła na Romera![]()

Generalnie nie lubię się "wcinać" w czyjąś dyskusję, ale twoja słowa skłoniły mnie do napisania.7axe7wiesz raz uslyszalam takie stwierdzenie ze moje porody tez byly ciezkie i moglabym o tym ksiazke napisac ale to niczemu nie sluzy.pozatym padly tez inne krytyczne zwroty pod moim adresem wiec teraz juz ciezko jest mi sie otworzyc...