Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Iskierka a dopiero co dzisiaj przeczytałam Twój post o wycieku z piesi i właśnie zauwazyłam że też mam, super hehe wiec mi tez nie pozostaje nic innego jak zakup wkładek laktacyjnych 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Przydałaby sie jeszcze jedna taka. Może nie koniecznie z takim samym fasonie, ale w podobnym.
no ja cały czas zapraszamClauditka, musimy się w końcu na tę kawę umówić![]()

nogoi mnie bola i brzuch troche mam twardy ale jest ok
i gratuluje nowego wózka;-) coreczki jak zwykle piekne
Ja wiem, ale... ja nie zawsze mam siły, a ty pracujesz wiec czasem, ciezko sie zgrac....no ja cały czas zapraszamremonty można powiedzieć że skończone więc zapraszam
![]()

a jak zapytalismy co robic z ropiejacym oczkiem (oczywiscie wiem, ze przemywac herbata albo mlekiem mamy, zapytalam, zeby zobaczyc co babsko odpowie) a ona odpowiedziala, ze...... NIC
i ze samo przejdzie, tylko zeby woda myc
masakra.. ale ogolnie cos wisi w powietrzu, poczekalnia pelna ludzi i maluchow w wieku Tomcia.. Takze dziewczyny uwazajcie na wirusa!!
mam nadzieje, ze zadna klientka nie przytarga mi do domu zadnego przeziebienia albo czegos w podobie 
po co nie mam pojecia
a w tygodniu z lozek trzeba ich sila wyciagac
wiec my juz po kawie i sniadanku - wlasnie kroje salatke jarzynowa... i to tyle na dzis, reszte zrobilam wczoraj...;-)