A
aOLA
Gość
kobitki gdzie kupię łatki na jeansy dla córci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Otoz w moim ulubionym sklepie znalazlam dzis laktator elektryczny aventa, nowy, w opakowaniu, plus 3 male buteleczki, bylo napisane Avent Compleet . Noweczka za 10 chytrusow. Pytanie z mojej strony : brac, nie brac? Kupic, czy nie kupowac i poczekac czy bedzie potrzebny ?
zupelnie sie na tym nie znam ... jak to jest z tym laktatorem ?
kup, a nawet jak sie nie przyda, to nie jest to duzy wydatek i raczej nie bedzie szkoda. a tak w ogole moze kiedys bedziesz chciala gdzies wyskoczyc z kolezankami na miasto zeby 'odsapnac' i wtedy bedziesz mogla jednorazowo odciagnac mleko, tata wyreczy w karmieniu, a mama bedzie zadowolona To tak już będzie? Do końca ciąży??W ciazy tez ledwo chodzilam.Teraz ortopeda powiedzial mi ,ze ciaza dla mnie jest nie wskazana i ze kazdy kg to obciazenie dla stawow.Dlatego odczowasz bol ...

Ale przy poprzednich tego nie miałam... Czyli co/ Zmeczenie materiału? Staw biodrowy do wymiany??? Matko....No właśnie o to mi chodziło:-)Iskierka zgadzam sie z tym co napisalas ale w moim przypadku jest tak ze dzidzia woli piers z butelki poprostu nie potrafi.
Ciężko jednoznacznie powiedzieć... Ja przy pierwszej ciąży kupiłam, bo w poradniku pisało, że będzie potrzebny. Miałam go ze sobą w szpitalu by odciągać pokarm stymulując jednocześnie piersi do "produkcji" mleka. Namęczyłam się z nim strasznie, niewiele odciągnęłam. Za to córka ciągnęła jak smokczy laktator elektryczny jest potrzebny wszystkim, czy tylko jak ktos chce odciagac , itd, niestety nie mam doswiadczenia w macierzynstwie, wiec praktycznie ucze sie wszystkiego od poczatkuOtoz w moim ulubionym sklepie znalazlam dzis laktator elektryczny aventa, nowy, w opakowaniu, plus 3 male buteleczki, bylo napisane Avent Compleet . Noweczka za 10 chytrusow. Pytanie z mojej strony : brac, nie brac? Kupic, czy nie kupowac i poczekac czy bedzie potrzebny ?
zupelnie sie na tym nie znam ... jak to jest z tym laktatorem ?

W tej chwili właściwie od 2 tygodni nie pracuję. W poniedziałek byłam w pracy i po 4 h się zwolniłam z powodu bólu w kroczu, ale to był inny ból...Wiecz ISKIERKO czy staw do wymiany tego nie wiem ,to powie ci ortopeda jak obejzy zdjecia.Mi powiedzial ze odradza droga ciaze bo mloda jestem i szkoda bym tak szybko mosiala miec operacje wymiany stawow.Ale ja ciezko pracowalam w ciazy ,na sprzataniu ,duzo po schodach latalam z obciazeniem.Wiem ,ze i ty lekkiej pracy nie masz to w tej sytuacji jedynie praca siedzaca albo zwolnienie.Nie chce cie straszyc bo kazdy inny jest ale u mnie naprawde bylo ciezko zwlaszca pod koniec ciazy.wiadomo tez ze hormony dzialaja tak ze stawy sie luzuja a to w naszym wypadku tez nie poprawia sytuacji.Mysle ze moze z lekarzem pogadaj o tym.