Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Wiem dlatego ja z tłumacza nigdy nie korzystam , ale myślałam że może coś sklecisz z tego sensownego heheh no ale jak nie to może ktoś jeszcze bedzie umiał pomóc 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A u sasiadki ostatnio jak byl szwagier z Limburg to nawet moj M. mial trudnosci ze zrozumieniem go 

a teraz juz wiem co mam cwiczyc i jak chodzic i juz mniej mnie boli, a wydaje mi sie ze do porodu to i tak ten bol pozostanie, hormony robia swoje 
Hejka
Aniu ja narazie przestalam chodzic bo sie boje ze mi duzy rachunek przyjdziea teraz juz wiem co mam cwiczyc i jak chodzic i juz mniej mnie boli, a wydaje mi sie ze do porodu to i tak ten bol pozostanie, hormony robia swoje
ide dalej cos dzialac

Aniu no ja z ubezpieczenia tez mam 20 wizyt ale i tak najpierw bede musiala zaplacic eigen risico a my mamy 220 E wiec dlatego dalam sobie spokoj. Wkurzam sie tu na to ubezpieczenie bo zawsze przychodza mi jakies rachunki
a reszte to juz bym musiala sama ..i dlatego nie chce korzystac troche poszperalam po necie i znalazlam podobne linki jak ona mnie uczy wiec niezamierzam calkowicie z tych cwiczen zrezygnowac...
bede cwiczyc- tak sobie obiecalam bo nie zamierzam cierpiec na starosc...