Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Wiem dlatego ja z tłumacza nigdy nie korzystam , ale myślałam że może coś sklecisz z tego sensownego heheh no ale jak nie to może ktoś jeszcze bedzie umiał pomóc 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A u sasiadki ostatnio jak byl szwagier z Limburg to nawet moj M. mial trudnosci ze zrozumieniem go 

a teraz juz wiem co mam cwiczyc i jak chodzic i juz mniej mnie boli, a wydaje mi sie ze do porodu to i tak ten bol pozostanie, hormony robia swoje 
Hejka
Aniu ja narazie przestalam chodzic bo sie boje ze mi duzy rachunek przyjdziea teraz juz wiem co mam cwiczyc i jak chodzic i juz mniej mnie boli, a wydaje mi sie ze do porodu to i tak ten bol pozostanie, hormony robia swoje
ide dalej cos dzialac

Aniu no ja z ubezpieczenia tez mam 20 wizyt ale i tak najpierw bede musiala zaplacic eigen risico a my mamy 220 E wiec dlatego dalam sobie spokoj. Wkurzam sie tu na to ubezpieczenie bo zawsze przychodza mi jakies rachunki
a reszte to juz bym musiala sama ..i dlatego nie chce korzystac troche poszperalam po necie i znalazlam podobne linki jak ona mnie uczy wiec niezamierzam calkowicie z tych cwiczen zrezygnowac...
bede cwiczyc- tak sobie obiecalam bo nie zamierzam cierpiec na starosc...